Hlavní obsah

Pořiďte si Auto s rozumem

Novinky, Cebia, spol. s r.o.

Koupě ojetého vozidla z autobazaru s sebou nese spoustu rizik a řada lidí si proto vybírá auto z inzerce soukromých osob. Bez odborné pomoci ale člověk může narazit úplně stejně.

Cebia, spol. s r.o.

Článek

Nezná historii vozidla, nepozná stočené kilometry, nemusí odhalit předchozí havárie či jiný skrytý technický problém. Navíc nemá snadný přístup k serióznímu financování. Toto všechno řeší nová služba „Auto s rozumem“, kterou společně připravily společnosti Cebia a ESSOX.

Zájemce si vybere auto z nabídky soukromé inzerce na portálu Sauto.cz a jedním kliknutím si provede orientační kalkulaci financování. Bude-li mít zájem o uzavření nabízeného úvěru, prověří ještě před případným samotným zakoupením vozidla specialisté společnosti Cebia jeho historii pomocí systému AUTOTRACER (záznamy stavu tachometru, skutečný rok výroby, případné záznamy servisních úkonů a předchozích poškozeních…). Zároveň provede technik prohlídku vozidla (zejména kontrolu VIN a výrobního štítku vozidla a kontrolu tloušťky laku na vozidle).

K samotné koupi vozu program „Auto s rozumem“ poskytne právně bezpečnou kupní smlouvu. Všechny tyto služby jsou zákazníkovi poskytovány zdarma, resp. platí jen zálohu na služby, která se mu vrací v případě uzavření úvěrové smlouvy.

Program „Auto s rozumem“ nabízí zákazníkům ucelený balík služeb, které poskytují jistotu při nákupu ojetého vozu.

Výběr článků

Načítám