Hlavní obsah

Bytový dům Na Korábě - to správné místo, kde v Praze zakotvit. Seznamte se s ním na veletrhu Bydlení

Novinky, Real-Treuhand Reality s.r.o.

Realizace developerského projektu ve městě, a v Praze zvláště, s sebou velmi často nese řadu omezení a komplikací. Spojí-li se osvícený investor a zkušený architekt, kteří dané podmínky pojmou jako výzvu, může vzniknout skutečně zajímavá novostavba.

Unikátní architektura

Článek

Novostavba, která místo nejenom citlivě doplní, ale vtiskne mu i nový rozměr. Takovým developerem je společnost Real-Treuhand Reality, architektem pak pražský ateliér Aulík Fišer Architekti. Výsledkem jejich spolupráce je jedinečný, architektonicky nadčasový bytový dům skvěle zapadající do lokality, v níž začne zanedlouho vyrůstat. Jednoduše řečeno - bytový dům na Korábě.

Posuvná francouzská okna zajistí přímý kontakt s venkovním prostorem

Posuvná francouzská okna zajistí přímý kontakt s venkovním prostorem

Dům se 40 byty v kategorii 1+kk až 5+kk bude díky svému umístění na svahu, prostorným terasám a velkým proskleným plochám poskytovat ojedinělý výhled na město, údolí Vltavy i do zeleně v okolí. Dispozice všech bytů jsou navrženy tak, aby svým uživatelům přinášely co největší pohodlí a užitek. Většina bytů bude mít úložné prostory v podobě vestavěných skříní, větší byty pak i více sociálních zařízení, komoru či šatnu. K bytům bude možné pořídit i sklep a garážové stání. Obyvatelům domu, jehož dokončení je plánováno na závěr roku 2016, bude sloužit i vlastní zahrada s dětským hřištěm.

Posuvná francouzská okna zajistí přímý kontakt s venkovním prostorem

Výběr článků

Načítám