Hlavní obsah

Do autoservisu bez koruny? Se službou Škoda Předplacený servis je to zcela reálné

Komerční článekVíce zde

Pořízení nového vozu je radostnou událostí. Řada motoristů ale v tu chvíli zapomíná na budoucí náklady na údržbu a servis. Chyba? Ne nutně. Majitelé nových vozů Škoda klidně zapomenout mohou, stačí využít službu Předplacený servis.

Škoda Service Offer

Článek

Předplacený servis znamená uhrazení plánované servisní péče výhodněji již při koupi vozu. Díky autorizovaným postupům a originálním dílům mají zákazníci garantovánu vynikající kondici vozu bez vlivu inflace i zdražování dílů či servisních prací.

Další výhodou je uchování hodnoty vozu v případě prodeje, protože jasná a prokazatelná servisní historie zvyšuje cenu na trhu ojetin. Předplacený servis Standard obsahuje všechny výrobcem předepsané servisní úkony ve vazbě na stáří a najetý počet kilometrů, včetně výměny provozních kapalin a spotřebního materiálu.

V rámci rozšířené varianty Plus lze dokonce předplatit výměnu všech dílů podléhajících opotřebení, jinými slovy: v servisu nenecháte již ani korunu. Třeba pro novou Octavii se dá pořídit základní varianta Předplaceného servisu na 5 let již za 13 990 Kč. Zákazník tak může ušetřit až 20,2 % ve srovnání s průběžně hrazeným servisem. Obvyklejší bývá úspora v rozmezí 10 až 15 %, což ale stále představuje nezanedbatelnou úsporu.

Výběr článků

Načítám