Hlavní obsah

Nedejte vráskám šanci!

Komerční článek

S přibývajícím věkem v pleti ubývá přirozené množství kyseliny hyaluronové a dochází ke vzniku jemných či hlubších vrásek. Řada Eucerin Hyaluron-Filler dokáže tento deficit kompenzovat a cíleně redukuje hloubku vrásek.

Nedejte vráskám šanci

Článek

V každé fázi života vyžaduje naše pleť rozdílnou péči. Pokud těmto měnícím se potřebám porozumíme a budeme je respektovat, můžeme proces stárnutí kůže výrazně zpomalit.

Kyselina hyaluronová je látka tvořená kožními buňkami a je přirozenou součástí pojivové tkáně pleti. Za svůj mimořádný úspěch v kosmetickém průmyslu vděčí kyseliny hyauronová schopnosti vázat vlhkost. Od 30. roku života klesá přirozená schopnost pleti vytvářet kyselinu hyaluronovou a začínají se objevovat první výraznější vrásky.

Nedejte vráskám šanci

Řada Eucerin Hyaluron-Filler obsahuje dva různé typy kyseliny hyaluronové, která vyplňuje vrásky zevnitř. Kombinace kyseliny hyaluronové s dlouhým a krátkým řetězcem a bioaktivním glycin saponinem prokazatelně zvyšuje pleti vlastní syntézu kyseliny hyaluronové a pomáhá redukovat vrásky. Při pravidelném používání pleť získává hladší a mladistvější vzhled. Řada zahrnuje kromě intenzivního denního a nočního krému také speciální připravek pro okolí očí nebo vysoce koncentrované sérum proti vráskám.

Výběr článků

Načítám