Hlavní obsah

Když chcete měnit kuchyňské obklady a přitom si i navařit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plánujete přestavbu, ale chybí vám útočiště, kam se přemístit? Jedna rada by asi zněla: Obrňte se trpělivostí při aplikaci krycí fólie a připravte se na koloběh vytírání. Doporučení od odborníků může znít jinak: Vsaďte na moderní nízkoprašná lepidla.

Weber

Článek

Velký nepořádek při přestavbách interiéru dokážou napáchat sypká cementová lepidla pro pokládku dlažeb a obkladů. Při manipulaci s pytli se suchou směsí a následném zpracování vzniká obrovská prašnost, která znepříjemňuje práci, znečišťuje interiér i životní prostředí. Jemný prach stavební směsi roznese průvan po celém bytě, byť se přestavba dělá za „dobře“ utěsněnými dveřmi.

Obzvlášť pokud vás čeká jen drobná předělávka bytu jako výměna kuchyňského obkladu nebo dlažby na chodbě, použijte moderní nízkoprašná lepidla. Tuto technologickou inovaci nabízí Weber. Produktová řada lepidel na obklady a dlažby s přívlastkem LOW DUST bude úlevou pro vás i vaše řemeslníky – ani při sypání suché směsi z pytle se nevznáší oblaka jemného prachu.

Čistota při práci není ale jedinou výhodou této novinky. Lepidla jsou lépe zpracovatelná, a to jak při nanášení na podklad konstrukcí, tak při kladení dlaždic. A velká výhoda na závěr: i přes výrazné vylepšení zpracovatelských vlastností se cena neliší od klasických „prašných“ výrobků!

Popisky:

1. Při míchání lepidel z produktové řady LOW DUST nebude řemeslníky obtěžovat prašnost.

Weber

Weber

2. Práce se novinkou od značky Weber je čistá a dá se zvládnout i za běžného chodu domácnosti.

Weber

3. Lepidla Weber s označením LOW DUST jsou lépe zpracovatelná.

Weber

4. Weber nabízí v provedení LOW DUST ucelenou řadu produktů od nejnižších tříd až po třídy určené pro náročné obkládání a problematické podklady.

5. V produktové řadě LOW DUST nechybí ani lepidla vhodná pro lepení dlažby na balkonech či v lodžiích.

6. Flexibilní lité lepidlo weber.for profi 1000 je určeno na dlažby kladené na anhydritové potěry a pro dlaždice velkých rozměrů.

Weber

7. Elastické a vysoce přilnavé lepidlo weber.for profiflex R je rychleschnoucí a nalepený střep lze spárovat už po 3 hodinách od nalepení.

Weber

Výběr článků

Načítám