Hlavní obsah

Zažijte opravdovou jízdu se střešním boxem

Novinky, Sportobchod.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lyže nepatří mezi nejmilejší a nejbezpečnější spolujezdce. Sice se neustále nevyptávají: „Kdy už tam budem?“ Ani jim nemusíte zastavovat na čůrání, ale ukrajují z pohodlí a ohrožují vaši bezpečnost. Hoďte je na cestu nad hlavu – do střešního boxu.

Vyrážíte na hory? Hoďte starosti za hlavu a věci nad ni

Článek

Box musí sednout vám, lyžím i autu. S tím pravým nepřijdete o drahocenné chvilky z dovolené zdlouhavou montáží. Nebudete muset celou cestu poslouchat otravné pískání nad hlavou a neztratíte ho v zatáčkách ani při vyšších rychlostech.

Ideál je zkrátka ten, do kterého dáte všechno, bezpečně ho zamknete a vzpomenete si na něj, až když zastavíte pod sjezdovkou. Vsadit můžete na osvědčenou kvalitu střešních boxů Thule.

Možná ani netušíte, čím vším Thule mile překvapí:

- vymakaný design a funkčnost do posledního detailu

- vymakaný design a funkčnost do posledního detailu - snadné a rychlé uchycení bez použití nářadí

- vymakaný design a funkčnost do posledního detailu - snadné a rychlé uchycení bez použití nářadí - oboustranné patentované otevírání

- vymakaný design a funkčnost do posledního detailu - snadné a rychlé uchycení bez použití nářadí - oboustranné patentované otevírání - prodloužená záruka na 5 let

- vychytávky, o kterých jste ani nesnili

Podívejte se na boxy, které stojí za to:

Thule Motion 600 (9 499 Kč) – Jeden z menších a extra oblíbených modelů pojme až 6 párů lyží nebo 320 litrů horského vzduchu.

Střešní box Thule Motion 600

Thule Touring 700 (11 499 Kč) – Extra dlouhý box uchvátí běžkaře. Překvapí aerodynamickým designem a dostatkem místa na vosky, žehličky, hole i všechno ostatní.

Střešní box Thule Motion 600

Thule Dynamic 900 (18 799 Kč) – Dlouhý a prostorný box ocení zejména rodiny s dětmi. Konstrukcí si vysloužil nálepku nejbezpečnější box na trhu.

Střešní box Thule Motion 600

Thule Excellence XT (27 999 Kč) – Světová jednička oslní opravdu každého. Na propracovaný design si posvítíte integrovaným osvětlením.

Střešní box Thule Motion 600

A pokud se raději honíte ve stopě, než na sjezdovce, mrkněte na novinku na trhu. Nosič lyží Thule SkiClick 7291 je dokonalý na cesty i do domácnosti.

Střešní box Thule Motion 600

Výběr článků

Načítám