Hlavní obsah

Celá rodina lyžuje levněji s RWE kartou

Chystáte se na hory? Chcete letos při nákupu skipasů ve 13 areálech po celé republice ušetřit? Pořiďte si jako zákazník RWE svou RWE KARTU a získejte na pokladnách v areálech denní skipasy s výraznou slevou.

RWE Česká republika

Článek

V letošní sezoně můžete nově uspořit 10 procent při nákupu jednodenních skipasů pro celou rodinu. V každém ze 13 partnerských areálů RWE si vyberte z nabídky rodinných skipasů a užijte si celodenní lyžování i s dětmi výhodněji. Pětinu z ceny nadále ušetříte při nákupu jednodenního skipasu pro dospělého. Získejte atraktivní kartu zcela zdarma. Čím více ji budete používat, tím více se vám vyplatí. A to nejen při nákupech skipasů, ale i vstupenek do kina nebo zájezdů na hory a letní dovolenou.

„Karta je bonusem pro naše zákazníky, kteří tak mohou čerpat výhody z desetileté podpory RWE českému lyžování,” říká ředitel komunikace RWE Martin Chalupský. RWE je partnerem 13 lyžařských areálů. Zalyžovat si se slevou můžete nejen v krkonošských areálech SkiResort Černá hora – Pec pod Sněžkou a Špindlerův Mlýn, ale i na Lipně, Klínovci, Dolní Moravě, v Bílé v Beskydech a dalších lyžařských střediscích napříč republikou. Více informací naleznete na www.rwekarta.cz.

RWE Česká republika

Výběr článků

Načítám