Hlavní obsah

Zkuste Energetický test národa a vyhrajte mobil

Dodržováním jednoduchých úsporných opatření a správným používáním domácích spotřebičů lze ročně ušetřit stovky až tisíce korun. Skupina ČEZ jako největší český dodavatel energií tyto zásady Čechům připomíná prostřednictvím zábavného Energetického testu národa a každému navíc dává možnost vyhrát nový telefon od MOBIL OD ČEZ a další ceny.

Zjistěte, jak umíte šetřit energiemi, a vyhrajte na www.energetickytest.cz

Článek

„Na webu Čechy vzděláváme v problematice energetických úspor a radíme jim, kde, jak a hlavně kolik mohou ušetřit. Dozví se třeba, že provoz staré pračky je kvůli vyšší spotřebě elektřiny vyjde ročně o 750 korun dráž než u pračky nové, nebo že při sprchování spotřebují o polovinu méně vody i energie na ohřev než při koupeli,“ uvádí Vladimíra Rosendorfová, energetická poradkyně Skupiny ČEZ.

Rady za dva miliony

Kvíz na www.energetickytest.cz nezabere více než 20 minut. Každou otázku doplňuje energetický tip na co největší úsporu v domácnosti od vytápění přes ohřev vody až po výběr a správné používání domácích spotřebičů.

Kvíz na www.energetickytest.cz nezabere více než 20 minut. Každou otázku doplňuje energetický tip na co největší úsporu v domácnosti od vytápění přes ohřev vody až po výběr a správné používání domácích spotřebičů. Pro názornost je v závěru testu vyčíslena roční úspora, které lze dosáhnout, stačí dělat všechno správně. Za necelý měsíc, co Energetický test národa běží, již poradil Čechům jak za rok v jejich domácnostech celkem ušetřit více než dva miliony korun na energiích.

Skupina ČEZ usiluje o to, aby její zákazníci byli s poskytovanými službami co nejvíce spokojeni. Reaguje proto na jejich přání, přizpůsobuje jim nabídku a průběžně realizuje opatření, která tyto služby cíleně zlepšují. Jen od začátku letošního roku zavedla zhruba tři desítky takových opatření.

Soutěž pro účastníky testu

Vzdělávací projekt Energetický test národa je dalším krokem, jak mohou lidé, lépe zacházet se svojí spotřebou. „Záleží nám na našich zákaznících, proto jim pomáháme šetřit jejich peníze. Prostřednictvím zábavného vzdělávacího testu je učíme chovat se odpovědně nejen vůči vlastní peněžence, ale i přírodním zdrojům,“ doplňuje Vladimíra Rosendorfová ze Skupiny ČEZ.

Každý, kdo Energetický test národa vyplní až do konce, se navíc může zařadit do soutěže o hodnotné ceny jako je například nový mobilní telefon Samsung Galaxy Young 2, který do soutěže věnuje virtuální operátor MOBIL OD ČEZ nebo solární nabíječka schopná dobít váš telefon téměř kdekoliv.

Zkuste si Energetický test národa a vyhrajte nový telefon Samsung Galaxy Young 2 a navíc zdarma měsíc neomezeného volání od virtuálního operátora MOBIL OD ČEZ.

Výběr článků

Načítám