Hlavní obsah

Nenechte se zmást Vánocemi na blátě, příchod sněhu by vás mohl nepříjemně překvapit

Přestože současné počasí příliš velkou nadílku sněhu neslibuje, měli byste být na jeho nenadálý příchod připraveni. Pokud jste se smířili s tím, že bílou zimu letos jednoduše nezažijete, mohly by vás nenadálé přívaly nepříjemně překvapit.

Husqvarna

Článek

Nepodceňujte tedy včasné zakoupení vybavení, které vám úklid sněhu usnadní. Skvělým pomocníkem bude fréza z nové řady sněhových fréz Husqvarna. Řada 100, jejímž zástupcem je jednostupňová fréza ST 131, je ideální pro běžné uživatele, kteří potřebují odklízet sníh z úzkých prostor a preferují jednoduchou manipulaci.

Husqvarna

Řada 200 je určena pro uživatele, kteří potřebují odklidit sníh z rozsáhlejších ploch jakéhokoliv typu povrchu. Dvoustupňová fréza ST 224 umožňuje odhazování velkého množství sněhu na delší vzdálenost díky šneku, který nejprve nahrne sníh do stroje a poté jej vyhodí ven pomocí rychloběžného kola s lopatkami.

Husqvarna

Řada 300 je ideální pro majitele velkých pozemků, kteří potřebují odklízet sníh často a na profesionální úrovni. Perfektním strojem je dvoustupňová fréza ST 327 PT, vhodná i do náročných klimatických podmínek. Pásový systém pojezdu zajišťuje výbornou terénní dostupnost ve svahu a vysoký výkon i při odklízení těžkého a udusaného sněhu.

Nabídku najdete na www.husqvarna.cz

Výběr článků

Načítám