Hlavní obsah

Hory prádla mizí jako kouzelným proutkem? Revoluce v žehlení – vítejte ve světě snadného žehlení!

Když se žena zadívá na kupu vypraného prádla, touží po jediném - aby bylo snadno a rychle vyžehlené a srovnané ve skříni. Zdá se, že tahle touha může být lehce splnitelná – nové, revoluční žehličky totiž snadnost a rychlost slibují.

Philips Česká republika

Článek

Tak třeba nové žehličky od společnosti Philips, mezi kterými najdete i systémovou žehličku PerfectCare VIVA.  Díky dokonalé kombinaci nastavení páry a teploty žehlíte opravdu snadno a rychle. Jestli to funguje? Věřte tomu, že ano, žehličky od Philipsu totiž testují skutečné české ženy, testerky webového portálu ŽENY s.r.o. Co si o nových žehličkách myslí?

„Už se nemusím bát, že bych si zničila dražší a jemnější kousky ze svého šatníku,“ říká testerka ŽENY s.r.o. Monika Bartošová. Unikátní technologie OptimalTEMP umožňuje při jediném nastavení teploty žehlit všechny druhy látek - od džín po jemné hedvábí. „Žehlička výborně napařuje, neměla jsem problém ani s žehlením džín, na které jinak musím víc zatlačit. Tohle vážně šetří čas a práce jde od ruky,“ pochvaluje si další testerka Petra Krákorová. Dokonalou hladkost prádla získáte už po jednom přejetí.

Přidejte se mezi ženy, kterým nové žehličky říkají „paní“. Philips vám při nespokojenosti do 90 dní od nákupu vrátí peníze zpět. Řeknete snadnému žehlení své „ANO“?

Výběr článků

Načítám