Hlavní obsah

Jak si vyvolat chytré Vánoce

Novinky, Sencor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přiznám se, že nejsem žádný IT a technickým parametrům přístrojů, které nás obklopují ze všech stran, moc nerozumím. Mám vlastně nedůvěru ke všem těm chytrým mašinkám, už proto, že je podezírám, že jsou chytřejší, než já. A k smrti nerad čtu návody.

FAST ČR

Článek

Jenomže Vánoce už kopou do dveří a rodina mě vzala do kleští – chceme nový mobil, a to tak, že chytrý! Chytrý, chytrý…

Tuhle mě pobavila v Simpsonovic rodince scéna hromadné havárie, kde se z jednoho auta vytrčí zoufalý žlutý chlapík a křičí: „Nevíte někdo, jak se na mém telefonu používá telefon?“ To jsem přesně já.

Rodina je ale nade vše, a tak jsem se sebral, zašel za Patrikem, to je spolužák z vejšky, aby mi poradil. Vyslechl, co chci, chvíli vrtěl hlavou a pak povídá: „Takže ty chceš nepochopitelně odolnej mobil, kterej vydrží všechno na světě pro kluka, trendy dizajnovku s obřím displejem pro holku, něco krásnýho s dobrým foťákem pro ženu a něco s dobrou výbavou a velkou výdrží pro sebe. A máš na to jen tolik, kolik říkáš.“ Přikývl jsem a sklopil hlavu v očekávání psychiatrické diagnózy.

„Máš kliku, že Sencor dělá telefony Element.“ Já vám tomu doteď nemůžu uvěřit.

Tak hele: P430 vydrží půl hodiny pod vodou a můžete ho klidně přejet autem nebo s ním bouchnout o zem, má super odolné sklo, vážně výborný foťák – a to ten náš adrenalinový maniak všechno bohatě využije.

P5500 má 14 centimetrů úhlopříčku a vysloveně vymazlený design, z toho bude naše slečna na větvi.

Bílá P470 s úžasným rozlišením a duální SIMkou (jé, teď koukám, že tu mají všechny!), to je přesně sen mé ženy.

Elegantní krasavec s HD displejem Element P470

A já se trochu rozmazlím P500 – malé tělo, velký display, na který uvidím i bez brejlí, úžasná výdrž (tu bych tedy sám bral) a naprosto dostatečná výbava. Tak, teď ještě ceny, nakrmit kalkulačku a neomdlít… Nene…

Elegantní krasavec s HD displejem Element P470

Tedy, to si schválně zkuste sami – čtyři chytré telefony s bezva designem a skvělými parametry za tyhle peníze? Hm, za to bych jinde měl jeden. Když je teď všechno „chytré“, tak proč bychom nemohli mít i „chytré Vánoce“, nemám pravdu?

Výběr článků

Načítám