Hlavní obsah

6+1 tip na vánoční dárek. Novým nábytkem uděláte radost na hodně dlouhou dobu

Novinky, MT-nábytek.cz

Možná vás to překvapí, ale jedním z nejvděčnějších vánočních dárků je pěkný kousek nábytku. Hlavně pro svoji trvalou hodnotu a každodenní užitek, který obdarovanému poskytuje. Jaký nábytek by se mohl hodit právě vašim blízkým? Pomůžeme vám s výběrem.

A jaké je vaše vánoční přání?

Článek

Když se trošku zamyslíte, přijdete na to, že nějakou tu novou výbavu do pokoje by uvítal každý z členů vaší rodiny. Dítě vyrostlo a židle u stolu už je mu malá, táta musí svou sbírku minerálů schovávat v krabicích a máma by ocenila větší toaletku, protože už nemá svá malovátka kam dávat. A nebo něco úplně jiného? Nechte se inspirovat naší malou nápovědou.

Důchodkyně má ráda klid a pohodlí

Zase si stejně jako loni lámete hlavu s otázkou, co dát pod stromeček babičce? Zase říká, že všechno má a už nic nepotřebuje ani nechce? Víme, která věc ji zaručeně potěší. Krásný nový ušák! Na sledování oblíbených televizních seriálů, pletení nebo třeba čtení.

Pro velkou míru pohodlí, které křesla ušáky sedícímu poskytují, se trvale těší velké oblibě. Jejich největší přednost je jasná a mají ji už ve svém jméně. Ano, jsou to právě uši, díky kterým si může babička u obrazovky spokojeně zdřímnout. Bez toho, že by jí padala hlava na stranu nebo po probuzení nepříjemně bolelo za krkem.

V klasickém ušáku se bude babičce výborně odpočívat

Děda si dá po obědě s chutí šlofíka

Pohodlný odpočinek určitě neodmítne ani váš dědeček. Ten se nejraději natáhne na kanape a dopřeje si po dobrém jídle chvilku osvěžujícího spánku. Když mu k nové válendě přibalíte měkký polštář a hřejivou deku, bude senior v sedmém nebi.

Při výběru gauče zvolte raději ten s vyšším sezením, aby se dědovi dobře vstávalo. Rozumnou variantou je pohovka s potahem z omyvatelné textilie. Je k nerozeznání od běžné tkaniny, ale díky speciálnímu složení z ní jakoukoliv nečistotu odstraníte jen za pomocí hadru a trochy vody. A na nábytku nezůstanou nikdy žádné skvrny.

Manželka chce vypadat vždycky dobře

Čím udělat radost manželce, partnerce, mámě, zkrátka každé ženě? Zkuste nové zrcadlo, které jí bude pořád připomínat, že jen ona je pro vás tou nejkrásnější na světě. Navíc si při každém pohledu do něj řekne, že máte opravdu dobrý vkus, a že tak užitečný dárek už dlouho nedostala.

Okouzlí ji i interiérové nástěnné zrcadlo, které dokáže s místností doslova divy. Pokoj prosvětlí, opticky zvětší a dodá mu dosud netušené rozměry a atmosféru. Tak jako tak, vyberete-li zrcadlo, pochvala od ženy každého věku vás nemine.

V klasickém ušáku se bude babičce výborně odpočívat

Táta nedá dopustit na archiv rockové muziky

Táta nedá dopustit na archiv rockové muzikyPřestože doba blyštivých CD je dávno pryč a hudbu skladujeme převážně v elektronických formátech, taťkové na to obvykle neslyší. Hýčkají si sbírku nahrávek oblíbených kapel na vinylových nebo už zmíněných stříbrných plackách.

Ideálním dárkem pro ně je v tomhle případě vkusná knihovnička nebo policový regál. Hudební nosiče si do ní pěkně vyskládají, můžou se s nimi těšit každý den a taky v nich budou mít po letech konečně pořádek. To platí i v případě, že místo muziky sbírají třeba zapalovače.

V klasickém ušáku se bude babičce výborně odpočívat

Dcerku nejvíc potěší milé holčičí křesílko

Čím doplnit dívčí pokoj, aby to bylo užitečné a zároveň z toho měla dcera radost? Zkuste přítulné dětské křeslo z měkké, ale přitom velmi pevné pěny. Seženete ho v mnoha oblíbených barvách i obrázkových motivech a vaše malá princezna si ho zamiluje.

Velkou výhodu mají dětská křesílka v tom, že jsou samonosná. Tedy bez nějaké kovové nebo dřevěné vnitřní konstrukce. Snadno se tak přenáší a při často divokých hrách nehrozí malým uličníkům žádný úraz. Samozřejmostí pak je zdravotní nezávadnost použitých materiálů.

V klasickém ušáku se bude babičce výborně odpočívat

Kluk se vyřádí s pořádným sedacím vakem

Je váš synek živý a má spoustu fantazie? Podpořte rozvoj jeho osobnosti zábavným sedacím pytlem. Mezi velkou spoustou barev, tvarů a provedení určitě najdete takový, který o štědrém večeru rozzáří jeho oči. Je libo vak jako kopačák? Jako hrací kostku? Nebo dokonce jako žraloka s otevřenou tlamou? Stačí si vybrat.

Sedací pytle se vyrábí z pevné odolné ekokůže, plněné tvrzenými polystyrenovými kuličkami. Ty se dokonale přizpůsobí proporcím každého těla, takže si příjemné posezení a legraci se sedacím pytlem užije celá rodina.

V klasickém ušáku se bude babičce výborně odpočívat

A co domácí mazlíčci? Mají na čem spát?

Na Vánoce samozřejmě nezapomínejte ani na své čtyřnohé kamarády. Máte doma jorkšíra, bišonka, čivavu nebo třeba roztomilou kočičku? Ubytujte je na parádním čalouněném taburetu, nejlepším pelíšku pro všechna malá zvířátka.

Že bude polštář taburetu pořád špinavý a budete ho muset v jednom kuse drhnout? Vůbec ne, pokud bude polstrování potažené jedinečnou omyvatelnou textilií Magic Home. Pak vám na údržbu psí ložnice bude stačit jen trocha vlažné vody a obyčejný hadr.

V klasickém ušáku se bude babičce výborně odpočívat

Chcete mít nábytek pod stromečkem? Máte nejvyšší čas objednávat

Abyste si nemuseli kazit adventní čas obíháním prodejen s nábytkem, vybírejte dárky pohodlně doma. Stačí mít připojení k internetu a můžete si z křesla prohlížet stovky variant výrobku, o který máte zájem. A doprava? Vše vám bez starostí přivezou v domluvený termín až domů.

S časem souvisí také potřeba objednat vybraný kousek s dostatečným předstihem. Pokud má být vánočním dárkem, udělejte to nejpozději do konce listopadu. Nebo raději ještě o týden dříve. Aby kvůli tradičnímu shonu před svátky nemusel být někdo u stromečku smutný. Přejeme vám, ať jsou ty vaše letošní Vánoce jenom šťastné a veselé!

Výběr článků

Načítám