Hlavní obsah

Tip na vánoční dárek pro muže

Novinky, Braun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co dát příteli, manželovi nebo tatínkovi k Vánocům? Pro muže se dárky nevybírají snadno. Pokud ještě nemáte jasnou představu, poradíme vám dárek, bez kterého se už nebude váš gentleman chtít obejít.

Sebastian Vettel je tváří elektrického holicího strojku Braun WaterFlex

Článek

Praktický dárek pro gentlemana

Vytříbené chování, padnoucí oblečení a péče o zevnějšek patří mezi známky opravdového gentlemana. Mezi nezbytnost v péči o vzhled stále častěji figurují elektrické holicí strojky. Ty navíc patří mezi praktické dárky, které mají vždy u muže úspěch. Samozřejmě je každý muž jedinečný, ale všichni tajně touží po něčem, co předčí jejich očekávání. Vy toho svého samozřejmě znáte. Je dobrodružný a nebojí se nových výzev, naopak je rád vyhledává. Miluje objevovat nové věci a chce si naplno užívat života.

100% vodotěsný Braun WaterFlex

Nová vlna holení

Pro letošní Vánoce představila značka Braun ideálního společníka pro dobrodruhy. Elektrický holicí strojek Braun WaterFlex je řešením pro muže, který potřebuje strojek, jenž bude jako on stále připraven. Pro mokré i suché holení. Když se v životě nechce spokojit s kompromisy, proč by je měl přijmout jeho strojek?

Braun WaterFlex byl speciálně navržen pro použití s vodou, pěnou nebo gelem; lehce a jemně klouže po tváři a zanechává pokožku dokonale svěží. Ať už ve sprše, vaně, nebo dokonce pod vodou – všude, kde se rozhodne oholit, bude strojek hladce klouzat po tváři pro bezkonkurenčně pohodlné oholení. Přidáním vody, pěny a gelu se otevírají zcela nové možnosti. Vzpomeňte si na vodní sporty a analogie vám bude jasná: nelze surfovat bez vlny; nelze plout na písku. Proto potřebuje elektrický strojek vodu, pěnu nebo gel, pokud má plynule a lehce klouzat po tváři! Tento „vodní“ způsob holení znamená pro pleť velký rozdíl a má velký dopad na to, jak holicí strojek funguje: voda změkčuje vousy, zatímco pěna a gel pomáhají zklidnit pokožku.

100% vodotěsný Braun WaterFlex

Flexibilita a 100% vodotěsnost

Konstrukce WaterFlex s 33 stupňovou výkyvnou hlavou je dokonalým příkladem flexibility. Umožňuje hladké oholení velkých ploch, jako je brada a čelist – klouže po tváři stejně snadno, jako surfové prkno sjíždí vlny. Kromě trojitého holicího systému OptiBlade™ pro důkladné odstranění vousů a stoprocentní vodotěsnosti je tento chytrý strojek vybaven také robustní nepropustnou membránou na rukojeti, která chrání vnitřní jádro před vodou a pomáhá páře unikat ven. Speciální konstrukce rukojeti zároveň vždy umožňuje pevné uchopení. Díky protiskluzovému materiálu bude mít pocit, jako by se holicí strojek přilepil na ruku, ať už používá vodu, pěnu nebo gel.

100% vodotěsný Braun WaterFlex

Flexibilní společník pro vašeho dobrodruha

WaterFlex najdete ve dvou různých barvách – modrá a černá. Stačí si vybrat tu, která nejlépe podtrhne jeho osobnost. Navíc lze strojek ponořit až do hloubky pěti metrů, aniž by hrozil průnik vody. Bez ohledu na situaci si tak muži mohou být jisti, že WaterFlex nikdy neselže a vždy jim poskytne nedostižně hladké oholení.

Na strojky Braun WaterFlex se vztahuje 100 dní záruka vrácení peněz. Pro více informací navštivte: www.braun.com/cz

Výběr článků

Načítám