Hlavní obsah

Taťána Kuchařová: Exkluzivní video z focení charitativního kalendáře pro Europe Easy Energy

Novinky, Europe Easy Energy a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Topmodelka a Miss World Taťána Kuchařová natočila při zrodu exkluzivního kalendáře pro energetickou společnost Europe Easy Energy působivé mediální video v písečných dunách.Video se bude promítat také na slavnostním křtu kalendáře, jehož součástí bude dražba jednotlivých fotografií.

Europe Easy Energy Calendar 2015 with Tatana Kucharova - jedná se o fotky z backstage

Článek

Výtěžek z této dražby půjde na podporu seniorů, na niž se Europe Easy Energy společně s Táňou Kuchařovou zaměřili.

Výtěžek z této dražby půjde na podporu seniorů, na niž se Europe Easy Energy společně s Táňou Kuchařovou zaměřili.

„Tentokrát jsme natočili při focení kalendáře i krátký image film, který dokreslí celou atmosféru samotného díla,“ vysvětluje Táňa Kuchařová.

Slavnostní křest kalendáře a dražba páru luxusních fotografií proběhne 12. listopadu v prostředí klubu Občanská plovárna. Výtěžek poputuje na konto nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci, kterou podporuje právě i společnost Europe Easy Energy.

Video z focení kalendáře

„Peníze půjdou přímo na podporu projektů pro seniory, jež jim pomáhají žít doma a tím zamezují jejich vyloučení ze společnosti,“ vysvětluje Táňa Kuchařová. „Jde především o moderní sociální služby, jakými jsou osobní asistence, terénní pečovatelské služby, dobrovolnictví v domácnostech seniorů, ústavech sociální péče a kvalitní aktivizační programy,“ doplňuje Kamil Ouška, statutární ředitel společnosti Europe Easy Energy.

„I naším cílem je pomáhat především v sociální oblasti, což dokazují naše vlastní charitat V minulosti jsme již několik vlastních kalendářů vydali, nejdeme tedy úplně novou cestou. Tento bude ale určitě výjimečný svou originalitou,“ dodává Kamil Ouška.

Při volbě vhodné lokace pro focení kalendáře byl vybrán Slovinský národní park, konkrétně písečné duny u Baltského moře poblíž městečka Leba. Místo je typické svou osobitou atmosférou, která v určitých místech připomíná pouštní krajinu díky pohyblivým písečným dunám a mrtvému lesu, jehož torza zasypaných kmenů v důsledku stálého větru tvoří neobvyklou kulisu této zajímavé oblasti.

Výběr článků

Načítám