Hlavní obsah

Poznejte budoucnost holení: chytrý holicí strojek testovaný ve stavu beztíže

Jak se holí astronauti ve stavu beztíže? V roce 1969 vyzkoušela posádka mířící na měsíc holicí strojek Philips s vestavěným odsáváním oholených vousů při nulové gravitaci. Nyní Philips boduje znovu – s nejpokročilejším strojkem testovaným ve vesmíru!

Philips Česká Republika

Článek

Dokonalé oholení bez zbytečného podráždění pleti je problém, který řeší každý den tisíce mužů po celém světě. Nový strojek Philips series 9000 je vybavený technologií rozpoznání kontur obličeje a třemi holicími hlavicemi, které se naklánějí v osmi různých směrech. Tímto způsobem zvládne jedním tahem oholit až o 20 % více vousů než jakýkoli jiný strojek. Břity typu V-Track navíc zajišťují snadné zachycení delších a ležících vousů v hůře dostupných partiích bez podráždění.

Strojek Philips series 9000 čelil velké výzvě – testování astronauty ve stavu beztíže. Díky dvouletému partnerství se společností XCOR Space Expeditions, která je průkopníkem komerčních letů do vesmíru, byl nový holicí strojek testován v extrémních podmínkách kosmického simulátoru. Znáte snad větší výzvu, než je dokonale hladké oholení i ve vesmíru?

Philips Čerská Republika

Postavte se před opravdovou výzvu i vy a staňte se historicky druhým Čechem, který poletí do vesmíru. Více informací naleznete na www.philips.cz/letdovesmiru.

Philips Čerská Republika

Výběr článků

Načítám