Hlavní obsah

TAG Heuer spustil výrobu in-house strojku TAG Heuer Calibre 1887

Novinky, RACIO, Export-Import-Consulting

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pouzdra, číselníky, ručky... stovky švýcarských hodinářů je dokážou vyrobit ve stovkách designů, ale kolik hodinářských značek ve Švýcarsku dnes umí vyrobit kompletní hodinkový strojek? Dají se spočítat na prstech jedné ruky. Jednou z nich je i TAG Heuer se svým chronografem Calibre 1887.

In-house strojek TAG Heuer Calibre 1887

Článek

Když roku 1860 otevíral Edouard Heuer ve švýcarském Saint-Imier hodinářskou manufakturu, zcela jistě netušil, že z ní jeho potomci vybudují prestižního producenta precizních chronografů a jednu z klíčových firem finanční skupiny LVMH (Moet Hennesy Louis Vuiton SA).

Doby, kdy k výrobě kvalitních a konkurenceschopných chronografů stačila výrobní linka a pár hodinářů, dávno minuly. S výrobou je nyní spojen i rozsáhlý výzkum a vývoj i nezbytné testování kvality hotových výrobků.

Testování kvality

Nyní TAG Heuer vstoupil do nové éry – zahájil výrobu vlastních strojků s označením Calibre 1887 (tzv. in-house), což umožní absolutní kontrolu nad kvalitou veškerých hodinkových komponentů v produktech TAG Heuer.

Testování kvality

Tomuto ambicióznímu projektu předcházelo rozsáhlé rozšiřování výrobních kapacit, na jehož konci stojí celkem 4 výrobní centra: mateřské La Chaux-de-Fonds (kompletace výrobků, testování, servis), ArteCad (číselníky), Cortech (pouzdra) a Chevenez, kde se vyrábí právě strojky TAG Heuer Calibre 1887.

Najdete je v modelech legendární řady TAG Heuer Carrera a podrobněji si je lze prohlédnout na www.hodinky-tagheuer.cz.

Testování kvality

Výběr článků

Načítám