Hlavní obsah

Ostrovní smartphone láká na nové technologie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anglický výrobce luxusních telefonů Vertu je na poli mobilních technologií již ostříleným hráčem. Po maskulinním bestselleru Signature Touch uvádí na trh unisexový módní doplněk Aster, který za svým předchůdcem nijak nezaostává.

Ryze anglický smartphone

Článek

Aster, ručně vázáný v kůži, je nabitý technikou do posledního gramu ze své celkové váhy pouhých 193 g.

Titanový plášť a 5.1-palcový full HD displej s rozlišením 473ppi a pevným 117 karátovým safírovým sklem páté generace skrývá certifikovaný 13mp fotoaparát Hasselblad se zadní kamerou se safírovou čočkou chráněnou antireflexní vrstvou a přední kamerou sloužící pro videohovory, dále sound system Dolby® Digital Plus, který zajišťuje bezchybný zvuk pomocí speciální funkce eliminace šumu a procesoru 2.3GHz Qualcomm Snapdragon™ 801 Quad-core, který se postará o super rychlý přenos zvuku. Ten doplňují integrované stereo reproduktory nastavené na mimořádně čistý přenos zvuku bez zkreslení okolního prostředí.

Optimalizovaná anténa umožňuje přístup k vysokorychlostním datům prostřednictvím quad-band GSM, 3G a sítě LTE 4G, která umožňuje načtení a stažení dat během několika vteřin. Jak je již u Vertu zvykem, technologické vymoženosti jdou ruku v ruce i s nepřetržitou službou Concierge, nabízející individuální výběr exkluzivních benefitů, a službu Certainty, která chrání data v telefonu, a pro vyšší bezpečnost i šifruje veškerou komunikaci.

Více informací o Vertu zde.

Výběr článků

Načítám