Hlavní obsah

Skoncujte se špatnými službami právě teď! Přejděte k RWE a získejte kredit na volání zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přechod k novému dodavateli energií nebyl nikdy tak jednoduchý, rychlý a bezpečný. Například u RWE stačí jen ukázat fakturu a smlouvu od stávajícího dodavatele a můžete získat zcela zdarma kredit na volání s RWE Mobil až 600 Kč a k tomu bonus až 2 200 Kč.

RWE Česká republika a.s.

Článek

Už žádné zbytečné papírování. Pokud chcete změnit svého dodavatele energií, stačí Vám jen doma najít aktuální smlouvu a fakturu od současného dodavatele, navštívit stránky www.rwezlevnuje.cz a oba dokumenty poslat elektronicky. Pochopitelně můžete navštívit i kterékoliv zákaznické centrum RWE, kde za Vás personál vše zařídí a v obou případech Vás odmění dárkem v podobě kreditu na volání v hodnotě až 600 Kč.

Pokud s RWE následně uzavřete i smlouvu na odběr elektřiny či zemního plynu, obdržíte finanční bonus až 2 200 Kč. U RWE však nezískáte jen vysokou finanční úsporu či kredit na volání, ale i záruku kvalitních služeb, dostatek kamenných poboček, nonstop zákaznickou linku, program odměn pro zákazníky nebo atraktivní RWE kartu se slevou na lyžování či do kina. Pro více informací si klikněte na www.rwezlevnuje.cz. 

Výběr článků

Načítám