Hlavní obsah

Bylinky mohou být účinným pomocníkem

Podzim bývá spojen se zkouškami odolnosti našeho organismu. Je třeba být opatrný, dbát na příjem pestré stravy bohaté na vitaminy a šetrné přizpůsobení se teplotním výkyvům. Když se ale obtíže i přesto dostaví, často pomůže klid a doplňování tekutin.

Pickwick Herbalis

Článek

Vhodnými nápoji jsou i bylinkové čaje. Slýchávali jsme už od našich babiček, že některé byliny dokážou podpořit náš dýchací systém nebo třeba trávení. Tak proč jim nedat více prostoru? Novinkou mezi bylinkovými čaji je řada Pickwick Herbalis využívající sílu pečlivě vybrané kombinace bylinek, jejichž účinky se vzájemně podporují. Čaje překvapí i skvělou chutí!

Pickwick Herbalis Nachlazení příjemně prohřeje organismus. Spojuje sílu zázvoru a dalších voňavých bylinek - květ černého bezu, lipový květ, fenykl. Chuť čaje zpříjemní i sléz a tymián.

Pickwick Herbalis

Oblíbenou bylinkou k podpoře dýchacího ústrojí, kterou obsahuje i čajová směs Pickwick Herbalis Průdušky, je lipový květ. Čaj provoní anýz, tymián, mateřídouška, šalvěj, máta nebo fenykl.

Pickwick Herbalis

Nejvyhledávanější bylinkou podporující správnou činnost trávicí soustavy, které je charakteristická pro směs Pickwick Herbalis Zažívání, je máta. Spolu s heřmánkem a fenyklem napomáhá udržovat pohodu trávicího systému. Fenykl navíc podporuje chuť k jídlu.

Pickwick Herbalis

Výběr článků

Načítám