Hlavní obsah

O kvalitě garážových vrat vypovídá nejen záruka a bezpečnost, ale i spolehlivost dodavatele

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Současný trh nabízí široký výběr kvalitních garážových vrat. Nároky se však neustále zvyšují. Kromě toho, že vrata musí být vyrobena z kvalitních materiálů, musí být bezpečná a funkční, důležitým kritériem se stala i záruka a spolehlivost dodavatele.

Vyladěná vrata k dokonalosti - vrata LOMAX

Článek

Kvalitní garážová vrata dnes představují dlouhodobou investici do bydlení. Lidé proto právem očekávají, že budou fungovat bezproblémově dlouhou dobu. Ačkoliv je podstatná jejich dlouhá životnost, dalším znakem moderních garážových vrat se stala bezpečnost, spolehlivost, vysoká funkčnost doplněná jednoduchým a pohodlným systémem ovládání.

Sekční garážová vrata LOMAX - dokonalá souhra

Součástí kvalitních vrat musí být také bezpečnostní prvky, které převážně při zavírání pohlídají chod vrat, aby nedošlo ke střetu s jakoukoliv překážkou.

Sekční garážová vrata LOMAX - dokonalá souhra

Kromě toho se dnes kvalitní garážová vrata vyznačují spolehlivostí prodejce či dodavatelské firmy, která musí zákazníkům dodávat kvalitní výrobky. „Tím hlavním předpokladem je specializovaný tým odborných pracovníků a přesná výroba s využitím nejmodernější techniky,“ uvedl Lubomír Valenta z firmy Lomax, která je největším prodejcem garážových vrat v tuzemsku.

Sekční garážová vrata LOMAX - dokonalá souhra

„Důležitým měřítkem je i nadstandardní záruka a vlastní výroba, díky které jsou pro spotřebitele v krátkých časových intervalech vždy dostupné náhradní díly.“

Sekční garážová vrata LOMAX - dokonalá souhra

Výběr článků

Načítám