Hlavní obsah

Výstavba projektu Rezidence Na Hřebenkách pokračuje dle plánu. Dvě nejnižší podlaží jsou dokončena

Novinky, OPIDUM - reality a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Hřebenkách v Praze 5 – na Smíchově, v jedné z nejvyhledávanějších pražských rezidenčních čtvrtí nedaleko parku Klamovka, pokračuje výstavba a prodej 33 nových exkluzivních bytů projektu Rezidence Na Hřebenkách.

Výstavba pokračuje

Článek

Nový projekt Rezidence Na Hřebenkách nabízí mimo jiné úžasný výhled na smíchovské údolí a nadčasovou a funkční architekturu. Na první pohled se jeví jako soubor dvou samostatných budov, ve skutečnosti se ale jedná o jednu v podzemí propojenou stavbu dále dělenou na 3 části. Na každém patře jsou pro zajištění soukromí maximálně tři byty. V podzemí je připraven dostatek sklepů a parkovacích míst, některá řešena pomocí zakladačů.

Projekt je obklopen zelení. Přes ulici se nachází park Klamovka, cestou do kopce pak Petřín, Strahov či Ladronka s oborou Hvězda. Místní plnou občanskou vybavenost doplňuje 5 min vzdálené centrum Nový Smíchov na Andělu.

Výstavba je v plném proudu. Již jsou dokončena dvě nejnižší podlaží. Stále je však možné vyhovět většině klientských změn. S rostoucí výstavbou budou však tyto možnosti postupně omezovány. Proto neváhejte a vyberte si bydlení dle vašich představ. Dokončení výstavby je plánováno na konec roku 2015.

Výběr článků

Načítám