Hlavní obsah

Tajemství zářivé pleti Jessicy Alby

Novinky, Braun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osvoboďte se od nedokonalostí pleti a bez obav ukažte světu oslnivě zářivou pleť – stačí vzít krásu do vlastních rukou s novým Braun Face, prvním epilátorem a zároveň čisticím kartáčkem na světě.

Tajemství zářivé pleti Jessicy Alby

Článek

Nahá pleť je in

Všechny letošní kosmetické trendy vyžadují jeden důležitý výchozí bod: hladkou, hedvábně jemnou a sjednocenou pleť. Nový Braun Face, jako první přístroj pro péči o obličej typu „dva v jednom“ na světě, čistí póry do hloubky, přesně epiluje tvář a dává tak vyniknout vaší čisté, zářivé kráse, ať už chcete jít do společnosti bez make-upu nebo vytvořit dokonalý základ pro vyzkoušení nejnovějších trendů.

Nový epilátor a čistící kartáček 2v1 Braun Face

„Nezáleží na tom, zda chcete vypadat jako hollywoodská hvězda nebo strávit celý den bez jakéhokoli make-upu – základem je pořád krásně vyčištěná pleť. Epilátor Braun Face dodává ženám sebedůvěru a svobodu nosit make-up, nebo se bez něj obejít.“ Jessica Alba, Ambasadorka značky Braun

Začněte s precizní epilací

Hlava epilátoru diskrétně a efektivně odstraní i neviditelné chloupky a odvede naprosto přesnou práci na obočí, horním rtu a bradě. Tento epilátor je naprostou nezbytností pro všechny ženy, které usilují o dosažení hladké pleti. S 10 mikrootvory pro superúčinnou epilaci zajistí epilátor Braun Face až čtyři týdny hladké pokožky. Epilace s Braun Face je dvousetkrát rychlejší než s obyčejnou pinzetou a dokáže odstranit chloupky čtyřikrát kratší než vosk. Už za pár vteřin s ním dosáhnete hladké pleti bez chloupků, která vydrží několik týdnů.

Nový epilátor a čistící kartáček 2v1 Braun Face

Proměňte svůj epilátor v čistící kartáček

Stačí jednoduchá výměna hlavy a z epilátoru Braun Face se stane efektivní kartáček pro hloubkové čistění pórů, s nímž za pár minut dosáhnete stejně kvalitních výsledků jako v kosmetickém salónu. Sonická čisticí technologie je šestkrát účinnější než ruční čištění a jemně, ale důkladně odstraňuje zbytky make-upu a nečistot. Rovněž pomáhá kůži připravit na účinnější vstřebání kosmetických přípravků, takže vaše pleť je okamžitě hladší, jemnější a viditelně krásnější.

Nový epilátor a čistící kartáček 2v1 Braun Face

Žádná práce, žádné nepříjemnosti, jen oslnivě zářivá pleť

Ovládat inovativní epilátor Braun Face je hračka. Má za sebou prokazatelné výsledky, pomůže vám od nečistot a snadno vytvoří dokonalý základ pro všechny vaše oblíbené kosmetické trendy nebo zářivou pleť, za niž by se nestyděla žádná modelka. Představte si zdravou, svěží přirozenou krásu každé ráno - stačí jen zmáčknout jedno tlačítko.

Naprosto elegantní design

Tenhle nezbytný pomocník a zázrak kosmetické technologie je elegantní, ultra šik, sexy a navíc se vám vejde i do kabelky. Je přímo ideální na dovolenou, do práce, ale i na doma, zkrátka je po ruce, když teď hned potřebujete odstranit neposlušné chloupky. Budoucnost bezchybné a pružné pleti začíná s epilátorem Braun Face.

Nový epilátor a čistící kartáček 2v1 Braun Face

Dosáhnout přirozeně dokonalé pleti nebylo nikdy tak snadné.

Výběr článků

Načítám