Hlavní obsah

Co dělat, když Vám například tchyně leze domů? Pořiďte si multifunkční chytré vypínače!

Novinky, ABB s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezdrátové vypínače doma jsou bezva věc. Kdo je používá běžně nebo využil v místech, kam nevedou kabely, rozhodně nelituje. A co teprve úplně chytré vypínače. Jaké jsou možnosti bezdrátového ovládání?

Pořiďte si multifunkční chytré vypínače!

Článek

Lze využít radiofrekvenčních (RF) ovladačů, mající vzhled běžného vypínače. Ty stačí nalepit a je to. Na sklo, obkladačky, pelest postele apod. Praktické a jednoduché řešení pro nové i dodatečné instalace vypínačů. Existují i ruční dálkové ovladače pro ovládání několika spotřebičů najednou z pohodlí křesla.

Nejvýše jsou multifunkční chytré vypínače (např. Ego-n od ABB). Jimi lze ovládat i více světelných a žaluziových okruhů najednou, s předem nastavenými funkcemi (světelné scény, centrální odchodové tlačítko – všude se pozhasíná, vypnou se spotřebiče, spustí EZS, otevřou vrata atp.).

Vypadají jako běžný vypínač, ale umí ovládat mnohem více zařízení/spotřebičů. A tchyně si s nimi neporadí! Při použití chytrých vypínačů Ego-n, můžete jako další ovladače použít i telefon a tablet. Stačí si nainstalovat aplikaci pro iOS nebo Android. Pohledem na mobil hned víte o aktuálním stavu domu, který můžete kdykoliv změnit. Doma, ale i odkudkoliv, kde se připojíte k internetu. Více na www.ego-n.cz

Výběr článků

Načítám