Hlavní obsah

Mimořádná příležitost bydlení na Praze 5

Novinky, Real-Treuhand Reality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklý, ale zároveň velmi výstižný název nese nový rezidenční projekt developerské společnosti Real-Treuhand Reality: .142 RADLICKÁ. Byl totiž pojmenován podle orientačního čísla 142 původně zde stojícího objektu a najdete ho v Praze-Radlicích.

.142 RADLICKÁ

Článek

Autorem projektu, který vyrůstá na pozemku mezi Malvazinkami a Radlickou ulicí, je významný český architekt Jan Šesták. Svažitý pozemek, díky němuž budou mít lidé zde žijící opravdu působivý výhled na město i okolí, však před developera postavil nelehký úkol. „Dům vyrůstá na skále - celá stavba je tak technicky velmi náročná a její realizace je pro nás opravdovou výzvou,“ říká JUDr. Gabriela Hasková, jednatelka společnosti Real-Treuhand Reality.

High class mezonet

Zájemci o koupi bytu si mohou vybírat z celkem 35 jednotek od 1+kk až po high-class mezonet o 159 m2. „Nyní lze navíc využít i bonus, který poskytujeme na první tři byty prodané v průběhu října. V současné době má sice třetina bytů už své majitele, ovšem vzhledem k tomu, že zájem lidí jde napříč kategoriemi, je nabídka stále velmi široká,“ dodává JUDr. Hasková.

High class mezonet

.142 RADLICKÁ, jejíž dokončení je plánováno na léto 2015, nenabízí pouze byty. Ve spodní části budovy jsou administrativní plochy, které bytům vytvoří akustickou a vizuální clonu.

High class mezonet

High class mezonet

Výběr článků

Načítám