Hlavní obsah

Jak prát efektivně? Vyzkoušejte chytré pračky Samsung ze super prémiové řady Crystal Blue!

Chytré pračky vynikají nejen designem, ale zejména funkčností a možností propojení se zbytkem domácnosti. Vyzkoušejte námi doporučené modely Samsung WW9000 a Samsung WW7000, jež jsou k dostání ve všech pobočkách Electro Worldu, a perte chytře.

Electro World s.r.o.

Článek

Kromě toho, že super prémiové pračky Samsungu perou ekonomicky, ekologicky a efektivně, je možné je propojit s vaším chytrým telefonem, kterým můžete model WW9000 i ovládat. Mezi další přednosti patří například:

·         technologie čtyř senzorů, která sama nadávkuje potřebné množství pracího prostředku či aviváže podle stupně zašpinění prádla, druhu tkaniny a jeho množství,

·         unikátní technologie EcoBubble (u pračky WW9000), která při praní produkuje aktivní pěnu k zefektivnění pracího cyklu, prádlo tak vyperete dobře i při nízkých teplotách,

·         speciální prací cykly zaměřené na šest druhů nejčastějších skvrn (u pračky WW9000), například program Gardening (zahradničení), Cooking and Dining (vaření a stolování) či program Active Kids (aktivitní děti), který se vypořádá se špinavým oblečením všech malých „raubířů“.

Přijďte se přesvědčit o jedinečnosti praček Samsung do jakékoli prodejny Electro World v České republice. Rádi Vám poradíme s jejím výběrem a všechny funkce pečlivě vyzkoušíme.

Výběr článků

Načítám