Hlavní obsah

Nový moderní CLASSIC II se otevírá veřejnosti

Komerční článekCanaba a.s.

Akciová společnost CANABA, největší dodavatel rodinných domů na klíč, postavila za rekordních 7 týdnů v Nehvizdech u Prahy nový vzorový dům CLASSIC II. Všichni zájemci o moderní, kvalitní a úsporné bydlení si budou moci tuto novinku již od 26. září 2014. prohlédnout na vlastní oči.

Moderní varianta Classic II je zcela nadčasová

Článek

Nový CLASSIC II je již 4. generací nejprodávanějšího rodinného domu. Na českém trhu budete jen těžko hledat tak kvalitní, tisícovkami realizací prověřený projekt, který si oblíbily desetitisíce klientů v Čechách i v Německu.

Prostor a pohodlí

CLASSIC II se vyznačuje kompaktními rozměry (zastavěná plocha 98 m2), které umožňují jej umístit dům i na menší parcelu. Uvnitř ovšem díky unikátnímu konstrukčnímu systému nabízí nadstandardní vnitřní prostor, celých 160 m2 užitné plochy. Dispoziční uspořádání je 5+1 je velmi praktické a revoluční řešení střešní konstrukce navíc přináší plnohodnotnou výšku místností v patře, což znásobuje využitelnost vnitřního prostoru.

Více místa a více variant, a za nižší cenu

Nový CLASSIC si můžete vybrat v několika architektonických i dispozičních variantách s možností individuálních úprav. Co je ovšem nejdůležitější, přes rozsáhlou modernizaci se základní cena domu nemění a v provedení Na klíč můžete mít nový moderní CLASSIC II již od 2,69 mil. Kč /bez DPH/.

Moderní varianta Classic II je zcela nadčasová

Moderní varianta Classic II je zcela nadčasová

Stavte rychle, bydlete zdravě a úsporně

Unikátní konstrukce umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen 4 dny a celý dům je hotov za 16 týdnů.

Moderní technologie je zárukou nejnižších nákladů na vytápění ze všech ekologických stavebních konstrukcí. Vysoká kvalita použitých komponentů šetří vaše peníze na léta dopředu a CANABA poskytuje na konstrukci domu záruku 30 let.

Jistota a pohodlí na celý život

CANABA je zárukou, že svůj rodinný dům pořídíte výhodně a bez starostí. Projekt domu je ZDARMA a pevný termín dokončení i pevná cena jsou garantovány. Objednejte si návštěvu vzorového domu na www.canaba.cz a prohlédněte si nový CLASSIC II na vlastní oči.

Moderní varianta Classic II je zcela nadčasová

Moderní varianta Classic II je zcela nadčasová

Výběr článků

Načítám