Hlavní obsah

Skeletsystem dovoluje postavit dům svépomocí a přitom naplno žít

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokrok v 21. století mnohé změnil a přesto řada mužů plní svůj úkol postavit dům skoro stejně obtížně jako jejich pradědové. Skeletsystem Goldbeck přináší jednoduché konstrukční řešení, s kterým vám hrubá stavba domu vyroste před očima v řádu několika dní.

Skeletsystem Goldbeck

Článek

Vlastníte pozemek a přemítáte, co a jak na něm zbudovat? Máme přesvědčivý argument pro stavbu solidního domu, který vznikne nečekaně rychle a přesně podle vašich představ.

Systém umožňuje snadno použít panoramatická okna

Skeletsystem Goldbeck  přichází do rezidenčního bydlení ze světa velkých staveb obchodních center, logistických hal, škol, průmyslových staveb a kancelářských budov. Jeho podstatou je kostra neboli skelet domu, která se doslova skládá z prefabrikovaných železobetonových dílců.

Do jednoho týdne se na louce, kterou jste původně chtěli nechat rozjezdit bagry, objeví čistý skelet domu se základovou deskou připravený na vaše další kroky. Můžete využít nabídky na dokončení hrubé stavby nebo se do zdění pustit sami. Pak už záleží jen na vaší fantazii, čím získaný prostor vyplníte. Oblíbené je dřevo, tradiční cihly, nebo naopak sklo, kterým velmi snadno získáte ateliér tvořený panoramatickými okny. Jste-li zastáncem alternativních materiálů, použijte k výplni třeba hlínu a slámu.

Dům později snadno rozšíříte o další patra nebo do stran. Pro konkrétnější představu vyzkoušejte 3D konfigurátor, díky kterému vyberete skelet vhodný právě pro váš dům.

Výběr článků

Načítám