Hlavní obsah

Nosíte zubní náhradu a necítíte se dobře? Je čas na změnu!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už jste o svůj chrup přišli z jakéhokoliv důvodu a nosíte zubní náhradu, možná Vás ještě trápí maličkosti, o kterých se špatně mluví. Třeba zbytky jídla pod zubní náhradou.

Corega

Článek

Pokud už jste si na zubní náhradu zvykli, možná vás trápí jedna z častých nepříjemností. Jsou jí zbytky jídla, které po něm zůstávají pod zubní náhradou. Existuje ale pomoc! Zkuste použít fixační krém Corega, který slouží k udržení dobře padnoucí náhrady ve správné pozici. Krém dokáže zabránit pronikání jídla pod náhradu, dodá vám pocit jistoty a zlepší celkový pocit při nošení. Krém není vhodný pro náhrady, které dobře v ústech nesedí, v tomto případě musí pomoci zubní lékař.

Fixační krém Corega, orientační cena 109,90 Kč/40 g,

Na zubní náhradě se mohou usazovat bakterie stejně jako na zubech. Oproti nim je však materiál náhrady měkčí a proto není vhodné používat pro čištění běžnou zubní pastu. Obsahuje mikroskopické částečky, které mohou na zubech náhrady zanechat malé rýhy, příhodné místo pro množení baterií. Ideální je kombinace čisticích tablet a měkkého kartáčku. Tablety Corega pomohou odstranit skvrny, plak a bakterie způsobující zápach z úst.

Čisticí tablety Corega, orientační cena 99,90 Kč/30 tablet

Výběr článků

Načítám