Hlavní obsah

Fio banka snižuje sazby hypoték až na 1,81 %

Novinky, Fio banka, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Fio banka opět vylepšuje úvěry na bydlení a přichází s opakovaným snížením úrokových sazeb hypoték. Rekordní minimální sazba pro pětiletou fixaci činí 2,19 % p. a., variabilní sazba dokonce 1,81 % p. a. Fio banka tak usiluje o to, mít nejvýhodnější hypotéku na trhu.

Úvodní foto

Článek

Snaha o nejvýhodnější podmínky však nekončí pouze u snížení sazeb. Podstatné je, že Fio hypotéka je bez poplatků za poskytnutí i vedení. Klienti navíc mohou využít zdarma službu Mimořádná splátka a splatit tak až 20 % sjednané výše úvěru ročně mimo datum pevné úrokové sazby.

Fio banka navíc na rozdíl od jiných finančních ústavů nevyžaduje povinně uzavřít jiné bankovní produkty a pojištění, jejichž výše poplatků by mohla zbytečně a nadměrně zatěžovat klienty. Zájemci o hypotéku do 70 % hodnoty nemovitosti mohou nyní počítat pro daný typ fixace s jednou ze dvou sazeb rozlišených dle celkové výše úvěru. Přehled garantovaných sazeb je k dispozici na webových stránkách banky.

Výběr článků

Načítám