Hlavní obsah

Začal prodej lyžařských zájezdů. Vyberte si včas!

Novinky, Nev-Dama

V září tradičně startuje nejen škola, ale i předprodeje lyžařských zájezdů. Největší zájem je o ně už na sklonku léta, protože zkušení lyžaři vědí, že Alpy nejsou nafukovací. A že za včasný nákup ušetří tisíce korun.

Široké sjezdovky a krása alpských vrcholků.

Článek

Nepovedenou sezónu na českých horách máte jistě ještě v živé paměti. Nedostatek sněhu a tisíce lidí, kteří sháněli na poslední chvíli ubytování v Alpách, aby nepřišli o tradiční zimní zážitek.

I to je důvod, proč by letošní předprodeje zájezdů mohly být rekordní.

„Každý rok se víc a víc lidí přesvědčuje o tom, že lyžování v Alpách je cenově srovnatelné s tím v Česku, ale kvalita je výrazně vyšší. Další sezónu pak kupují dovolenou v předstihu, aby si zajistili slevy až 15 procent, děti zdarma a rezervovali oblíbené ubytování,“ říká Jan Osúch z NEV-DAMY, české lyžařské jedničky, která je součástí cestovní skupiny FISCHER.

NEV-DAMA v předprodejích opět nabízí i garanci sněhu. Díky ní mají lyžaři jistotu, že si dobře zalyžují i v okrajových termínech sezóny, nebo dostanou peníze zpět.

Pokud máte chuť na chvíli ztratit potomky z dohledu a oddat se sjíždění širokých sjezdovek, můžete využít dětský animační klub. V něm čeští instruktoři naučí vaše děti lyžovat a animátoři jim zařídí zábavu.

Výběr článků

Načítám