Hlavní obsah

Pestrý design pro pestrý život. Unikátní design vypínačů od Jana Čapka

Novinky, ABB s.r.o., Elektro-Praga

S námi ovládáte světlo®. Podívejme se, jak vypadají moderní vypínače, když se jejich tvorby ujme přední český designér Jan Čapek a největší český výrobce elektroinstalací ABB s.r.o., Elektro-Praga.

Nový design od ABB

Článek

Nový design předního designéra Jana Čapka přináší pestrost čisté moderní linie s širokou škálou barevných kombinací. Levit® má mnoho tváří. Může být jak elegantní, nadčasový, hravý i výrazně individualistický. Najde uplatnění v mnoha směrech architektury. Jak v bytové oblasti, v moderních prostorách kanceláří i zábavních centrech, hotelech apod.

Výrazným rysem tohoto designu je barevně dvoudílné provedení rámečků a krytů přístrojů. Jiný pohled je na vypínač z čela a jiný z boku. Díky dvěma barevným vrstvám vzniká efekt, že se vrchní barevné vrstvy vznášejí na stěnách - levitují.

Výrazným rysem tohoto designu je barevně dvoudílné provedení rámečků a krytů přístrojů. Jiný pohled je na vypínač z čela a jiný z boku. Díky dvěma barevným vrstvám vzniká efekt, že se vrchní barevné vrstvy vznášejí na stěnách - levitují. A co o svém díle říká sám autor? „Při designu Levit® jsem chtěl vytvořit současný design bez podbízivého tvarování. Snem každého designéra je, aby se jím navržené výrobky dostaly mezi lidi. Levit® byl navržen i s ohledem na cenu. Cílem je, aby si moderní český design mohl dovolit každý.“

Levit® - nový design vypínačů a zásuvek v 11 působivých barvách. Levit® je více, než malé tlačítko na zdi. www.svetvypinacu.cz

Dvojrámeček Levit

Výběr článků

Načítám