Hlavní obsah

Konec úmornému drhnutí skvrn na nábytku! Objevte zázračné potahové látky, které se nedají zašpinit

Novinky, MT-NABYTEK.CZ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrá zprávy pro všechny, kdo si potrpí na pořádek. Díky kouzelným potahovým látkám už se nikdy nebudete trápit, že vaši krásnou sedací soupravu hyzdí nepěkný flek. Z moderní textilie Magic Home totiž každou nečistotu dokonale odstraníte pouze vodou.

Díky omyvatelným látkám už nemusíte mít strach, že na vaší krásné sedačce budou fleky.

Článek

Snadno omyvatelné látky jsou naprosto převratnou novinkou ve vybavení domácností i veřejných prostor. Zmrzlina, čokoláda, kečup nebo červené víno? Pro textilie Magic Home žádný problém. Stačí skvrnu namočit, setřít hadrem a nezůstane po ní ani památky. A co to znamená? Žádné rozčilování, bezvýsledné drhnutí ani faktury za vyčištění od odborné firmy.

Možná jste si mysleli, že když máte malé děti, čtyřnohého kamaráda nebo jen nešikovného partnera, je zbytečné utrácet za novou sedačku do obýváku. Za pár dní by totiž byla celá flekatá a vy byste jen litovali vyhozených peněz. V případě omyvatelných sedacích souprav můžete tyhle starosti klidně hodit za hlavu. I když dojde k nějaké nechtěné nehodě, díky zázračné textilii za malou chvíli potah zase září čistotou.

Kouzelné látky Magic Home jsou vhodné na každý typ sedací soupravy.

Pokud vás snad napadá, že potahová látka Magic Home je nějaký igelit, rychle na to zapomeňte. Na pohled ani omak ji nerozeznáte od běžné čalounické textilie. Třeba omyvatelná pohovka má ale oproti klasické jednu velkou výhodu. Když přiběhne dítě s nanukem a úplně nevinně ho přilepí na opěradlo, nemusíte se vztekat, natož sahat k používání tělesných trestů.

Kouzelné látky Magic Home jsou vhodné na každý typ sedací soupravy.

Také máte v obýváku svůj oblíbený ušák? Křesílko, na které nedáte dopustit? Sledujete z něj televizi, sem tam si zdřímnete a se stejnou oblibou v jeho pohodlí i večeříte. Takže se klidně může stát, že vám sem tam upadne kousek jídla nebo vyšplouchne z hrnku káva. Sedíte-li v omyvatelném křesle, nic až tak hrozného se neděje. Díky kouzelné textilii během okamžiku zametete všechny stopy a nikdo nic nepozná.

Kouzelné látky Magic Home jsou vhodné na každý typ sedací soupravy.

Každý milovník komfortu jistě ocení také omyvatelný taburet. Užitečný doplněk na podložení nohou i občasné sezení teď budete mít ještě raději, protože se vám nikdy nezašpiní. A když ano, stačí trocha vody a je zase jako nový.

Kouzelné látky Magic Home jsou vhodné na každý typ sedací soupravy.

Moderní technologie látek Magic Home navíc nabízí výběr z bohaté palety barev a několika druhů povrchových úprav. Vybere si tak opravdu každý.

Výběr článků

Načítám