Hlavní obsah

Levné pleny i bez nižšího DPH

Komerční článek

Za posledních deset let sazby daně z přidané hodnoty pouze stoupaly, ale to se brzy stane minulostí. Od ledna 2015 by se měla snížit sazba DPH z 15% na 10% na léky, knihy a nenahraditelnou dětskou výživu. Plen, které patří k nejdražším položkám v rodinném rozpočtu, se bohužel toto snížení netýká.

www.feedo.cz

Článek

Existují totiž směrnice, podle nichž musí být právě pleny ve zvýšené sazbě DPH.  Už s tím jednou byl problém – Evropská komise proti České republice totiž vedla řízení, aby pleny dala do vyšší sazby, a nakonec se to od letošního ledna udělat muselo. Avšak Feedo nabízí rodičům, jak nakoupit chytře, levně a přitom neztratit na kvalitě!

Posloucháme maminky a plníme jejich přání

V dnešním hektické době spousta maminek na mateřské dovolené pracuje, a tudíž nemají čas na praní látkových plen. Což nám potvrdil i zákaznický průzkum, že až 65% rodičů se vyslovilo, že nechce kupovat látkové pleny, aby ušetřili peníze. To co chtějí, je ušetřit čas a nakoupit kvalitní jednorázové plenky za výhodnější ceny. Exkluzivně jen na Feedo.cz pořídíte všechny druhy a velikosti plenek a vlhčených ubrousků značky Pampers se speciální slevou. Takto Vás jedna plenka vyjde již od 4,06 Kč!

www.feedo.cz

Rozdáváme 10.300 dárků s poštovným ZDARMA!

Nakupte pleny, kojeneckou výživu a kojenecké potřeby a získejte krásné dárky jako je např. kosmetická kazeta Dove či dárky značky Tescoma k nákupu zcela zdarma a zároveň máte i poštovné zdarma při nákupu nad 399 Kč.  Neváhejte už ani chvíli a využijte tuto skvělou příležitost jak ušetřit. Akce trvá jen do 24. 8. 2014!

www.feedo.cz

Usnadňujeme život maminkám

Chcete se více věnovat své rodině? Přestaňte běhat z obchodu do obchodu, nečekejte ve frontách v supermarketech a nehoňte se za nejlevnějším dětským zbožím. Už nemusíte neplýtvat energií a drahocenným časem, nakupte všechny dětské potřeby na Feedo.cz výhodně, rychle a online!

www.feedo.cz

Zadeček jako v bavlnce s plenami Pampers!

Maminky a jejich děti po celém světě si plenky Pampers zamilovali. Jejich kvalitní zpracování je pro miminko zárukou suchého zadečku a dokonalého pohodlí. Zaregistrujte se na Feedo.cz do výhodného Pampers Premium Programu a dopřejte tak svému miminku to nejlepší. Členové programu až půl roku nakupují plenky Pampers za speciální prémiové ceny!

Výběr článků

Načítám