Hlavní obsah

Nehledejte drobné, vše vyřeší bezkontaktní nálepka

Obliba bezkontaktních plateb v České republice roste. Zvládne je již 42 % z 10 milionů platebních karet, které u nás máme. Trendu vychází vstříc i obchodníci, bezkontaktně komunikuje už polovina jejich terminálů.

Československá obchodní banka a.s.

Článek

Odzvonilo dobám, kdy jste kvůli jedné kávě museli lovit drobné po kapsách. ČSOB svou nabídku nyní vylepšuje o bezkontaktní nálepky. Díky nim se placení stává ještě rychlejším a pohodlnějším. „Dříve naši klienti použili kontaktní platební kartu u obchodníka asi šestkrát do měsíce, bezkontaktně nyní měsíčně zaplatí desetkrát,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka útvaru Platební komfort a služby ČSOB.

Plaťte bezpečně a s výhodami

Platební nálepky jsou chráněny stejně jako bezkontaktní karty. „V případě zneužití nálepky vracíme klientovi peníze zpět na účet, a to i tehdy, pokud nálepka není pojištěná,“ dodává Peter Demjanovič, ředitel útvaru Karty ČSOB.

Praktické a stylové placení

U ČSOB máte na výběr debetní i kreditní nálepku. Vedle toho si můžete zvolit svůj vlastní design. ČSOB kreditní nálepka MasterCard World vám ušetří 1 % z každého nákupu, při zaplacení vybraného zboží vám navíc automaticky prodlouží záruku o 1 rok a také jej pojistí na 6 měsíců proti poškození, zničení a odcizení.

Výběr článků

Načítám