Hlavní obsah

Jaký letos v létě frčí nábytek? Prohlédněte si čerstvé novinky, které se objevily na tuzemském trhu

Novinky, MT-nábytek.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete mít postel jako z vesmírné lodi? Nebo sedačku připomínající Rolls-Royce? Opravdu zajímavé kousky vzešly o letošních prázdninách z dílen designérů a výrobců nábytku. Seznamte se s některými z nich a vybavte si domácnost podle posledních trendů.

Okouzlující manželské lůžko s vysokou nosností teď koupíte už za 9 776 Kč.

Článek

Opravdovou peckou mezi letními novinkami je úžasná manželská postel Roxie. Připomíná součást paluby vesmírného korábu a také se na ní spí tak lehce, jako ve stavu beztíže. Můžete si vybrat ze tří rozměrů ložné plochy od 140x200 po 180x200 centimetrů a několika moderních barev potahu z ekokůže. Bytelný korpus postele má celkovou nosnost 240 kilogramů, takže bez problémů unese i těžší posádku.

Kompletní pokoj pro školáka v moderním designu je k mání za pouhých 15 599 Kč.

Chcete vidět, jak vaše dítě stojí ve dveřích pokojíčku s pusou dokořán a nezmůže se na slovo? Pořiďte mu nábytkovou sestavu Julien 1, obsahující veškeré vybavení od velké šatní skříně po psací stůl. Prvotřídní MDF dřevotříska a lamino s odolným povrchem jsou zárukou dlouhé životnosti nábytku, vyráběného v mnoha barevných kombinacích. Veškeré použité materiály jsou zdravotně i ekologicky nezávadné.

Kompletní pokoj pro školáka v moderním designu je k mání za pouhých 15 599 Kč.

Pokud někde žije sběratel sedacích souprav, má tuhle krásku na čelním místě sbírky. Rozkládací sedačka Amelia s bonellovými pružinami je totiž nábytkovým klenotem. Spousta pohodlí, možnost volby pravého či levého rohu, výběr čalounění látkou, ekokůží i kůží, to jsou jen některé její trumfy. K nim si přidejte rychlé rozložení na postel, úložný prostor i skvělou cenu a není co řešit. Prostě jednička.

Kompletní pokoj pro školáka v moderním designu je k mání za pouhých 15 599 Kč.

Jak úspěšně skloubit moderní technologie a tradiční design nám ukazuje sestava rustikálního nábytku Meryl. Stylová skříň, vitrína, komody i stolek jsou vyrobené ze špičkového lamina s dlouhou životností a snadnou údržbou. Nabízí velkou škálu různých úložných prostor, díky kterým pohodlně uschováte dokumenty a vystavíte suvenýry i knihy. Nechte se alespoň v soukromí přenést do starých dobrých časů.

Kompletní pokoj pro školáka v moderním designu je k mání za pouhých 15 599 Kč.

Návodů na snadné učení existuje spousta a možná i fungují. Co však každému školákovi pomůže zaručeně, je moderní psací stůl Saly 16. Prvotřídní odolné lamino s plastovými ABS hranami je tvarově a barevně stálé, takže stůl vydrží sloužit dlouhé roky. K jeho přednostem patří snadná údržba povrchu, praktické provedení i kombinace barev. Ty jsou navíc zárukou, že se vaše dítě bude doma učit s radostí.

Všechny tyhle báječné vycházející hvězdy nábytkářského nebe a ještě mnoho dalších najdete v sekci Novinky internetového prodejce MT-nábytek.cz.

Výběr článků

Načítám