Hlavní obsah

Trápí vás v létě doma horko? Už nemusí! Připravte se na něj

Novinky, IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Máte v létě v domě nesnesitelné vedro? Nemůžete v noci spát? Teplo z rozpálené střechy prostupuje stropem do obytných místností a vy nevíte, jak vzduch ochladit. Poradíme vám, jak tento problém za 3 hodiny efektivně vyřešit.

Izolace stropu – v létě ochladí, v zimě zahřeje.

Článek

Teplota pod krytinou, zejména u plochých střech nebo u střech se sklonem menším než 5 stupňů, dosahuje více jak 80 stupňů. Zdá se, že situace je bezvýchodná. Naštěstí jen zdánlivě. Známe elegantní řešení - zaizolovat střechu. Ale jak to udělat a nevydat se úplně z peněz? Zkuste ověřenou kvalitu – systém MAGMARELAX®.

Minerální ekologická izolace MAGMARELAX ECO

Zateplení stropu je nejrychlejší, nejefektivnější a hlavně nejlevnější řešení zateplení, které ušetří ročně až 30% vašich nákladů. Rozdíl teplot ve vašich místnostech ucítíte hned po zateplení stropu. Samotná izolace trvá zhruba 3 hodiny, probíhá bez hluku a bez nepořádku. Před dům přijede izolační vůz, který dopraví izolaci hadicí přímo do izolovaného prostoru. Izolaci je vhodné použít na starší domy nebo novostavby se sedlovou, pultovou nebo rovnou střechou, do prostorů mezi střešní krytinou a sádrokartonovou konstrukcí a na dřevostavby s dutými prostory.

Minerální ekologická izolace MAGMARELAX ECO

Zabijete tři mouchy jednou ranou

Izolace střechy odstraní hned tři závažné problémy najednou. Letní vedra nezabrání tepelné pohodě, pobyt v domě se stane vysloveně příjemným. V zimě si naopak užijete teplíčka. Navíc každý rok ušetříte tisíce za energie na vytápění. Už vám nebude tolik vadit, když ceny energií budou stoupat. Namísto vyhazování peněz komínem můžete šetřit na jiné věci. Extrémní počasí už vám vrásky nenadělá.

Minerální ekologická izolace MAGMARELAX ECO

Vyřešte to ještě dnes

Neváhejte a vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte odborného poradce. Projde s vámi dům, zdarma zhodnotí stav izolace a navrhne optimální řešení. Samotnou realizaci můžete očekávat do 14 dnů, bez hluku a nepořádku již za pár hodin!

Využijte nabídku na www.magmarelax.cz/akce a získejte tyto bonusy – ZDARMA nezávazná energetická prohlídka domu s oměřením stropu, průzkum úniku tepla a letní sleva 20 % na minerální izolaci.

Výběr článků

Načítám