Hlavní obsah

Pohled od srdce z české krajiny vždy potěší

Novinky, Hnutí DUHA - Friends of the Earth Czech Republic

Kvetoucí louky

Článek

Prohlédněte si několik vybraných fotografií. Líbí se vám? Pak neváhejte hlasovat ve fotosoutěži Hnutí DUHA zde. Hlasování potrvá do 20. 7. 2014.

Fotku, která se vám nejvíce zamlouvá a pro kterou zahlasujete, zároveň můžete přeposlat svým kamarádům a známým jako e-pohlednici.  Nejkrásnější 4 fotografie následně budou zpracovány do papírové, pohlednicové podoby.  Poté tuto sadu 4 nejhezčích záběrů všichni obdrží poštou jako dárek.

Odkud fotografie pochází? Hnutí DUHA organizuje každý rok tzv. Týdny pro les a divočinu. Týdny pro les a divočinu jsou pracovně-vzdělávací akce, které pořádá Hnutí DUHA letos již po sedmnácté. Za tu dobu do přírody vyjelo okolo 1500 dobrovolníků, kteří odpracovali přes 50 tisíc hodin při pomoci ochraně přírody a krajiny. V letošním roce chystáme 9 týdenních turnusů na různých místech České republiky. Účastníci se od začátku července do konce srpna mohou na jeden týden vydat např. do Jizerských hor, do Beskyd, Jeseníků, či Bílých Karpat. Vyzkouší si kosení orchidejových luk, ochraňovat stromečky proti okusu zvěří či přispívat k ochraně nově rodícího se pralesa.  Vlastně taková aktivní dovolená zdarma.

Výběr článků

Načítám