Hlavní obsah

V Praze ožívají strašidla. Při procházce Prahou můžete poznat a vidět 13 pražských legend

Novinky, ARM SE

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poznávání Prahy je mnohem zábavnější! Díky nové mobilní aplikaci Tour History dostávají zážitky z procházek Prahou zcela nový rozměr. Namiřte kameru telefonu nebo tabletu na historické místo a ze zdi vyjde strašidlo v životní velikosti.

V Praze ožívají strašidla. Při procházce Prahou můžete poznat a vidět 13 pražských legend.

Článek

Třináct záhadných míst Starého Města a třináct pražských legend ožívá prostřednictvím aplikace Tour History nejen při procházkách Prahou, ale i prostřednictvím Google Street View, doma u monitoru počítače. O Golemovi na Josefově nebo vodníkovi na Čertovce slyšel nejspíše každý. Ale znáte opravdu jejich příběh? A viděli jste je na vlastní oči? My ano.

Díky mobilní aplikaci Tour History je můžete vidět i vy. Namiřte kameru telefonu nebo tabletu na historické místo a ze zdi vyjde strašidlo. Pozorujete ho přímo na místě, o kterém se píše v legendách. Před vámi se tak po dláždění prochází kostlivec a žebrá, nebo roztrhaný spiritista hledá končetiny. Hlouběji tak na vás zapůsobí jejich příběh. 13 pražských legend se pomocí nejmodernějších technologií vrací do pražských ulic.

Pořiďte si fotografie se strašidly a podělte se o ně na našem Facebooku. Autoři nejlepších důkazů o setkáních se strašidly budou odměněni nejen skvělým zážitkem, ale také hodnotnými cenami. Kdo by nechtěl nový tablet?!

Výběr článků

Načítám