Hlavní obsah

S barvou HET každý týden o tablet. Soutěž stále pokračuje

Novinky, HET spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zakupte si soutěžní balení barvy HET, pošlete unikátní hrací kód a vyhrajte skvělý tablet SAMSUNG.

S barvou HET každý týden o tablet

Článek

Spotřebitelská soutěž, která odstartovala počátkem dubna, úspěšně pokračuje. Svůj tablet již získalo 12 výherců (http://www.het.cz/soutez/nasi-vyherci). Celkově se hraje o 22 skvělých tabletů značky SAMSUNG. Soutěžit můžete až do konce měsíce srpna 2014. Do soutěže jsou zařazeny vybrané gramáže oblíbených malířských interiérových barev Klasik (4 kg, 7+1 kg a 15+3 kg), Klasik COLOR (4 kg a 7+1 kg) a Klasik PREMIUM (7 kg a 15 kg).

ilustrační foto

ilustrační foto

Produkty jsou označeny speciální grafikou s motem soutěže na víku obalu a samolepkou s unikátním hracím kódem v jeho přední části, který slouží pro registraci. Vše potřebné k zapojení se do soutěže naleznete na soutěžním obalu.

ilustrační foto

Každý platný soutěžící automaticky získává výhru pro každého. Soutěž je rozdělena do týdenních cyklů. Po každém týdnu je vyhodnocen hlavní výherce, který získá špičkový tablet SAMSUNG TAB 3 10.1. Výherce průběžně zveřejňujeme na soutěžní webové stránce www.het.cz/soutez, kde také naleznete více podrobností a kompletní pravidla soutěže.

ilustrační foto

Kontakt: HET spol. s r.o., 417 65 Ohníč. Infolinka soutěže: 417 810 120, e-mail: soutez@het.cz, www.het.cz

Výběr článků

Načítám