Hlavní obsah

Na minimální sazby Fio hypoték od 1,92 % p.a. dosáhne nyní více lidí

Novinky, Fio banka

Fio banka opět snižuje sazby hypoték a zároveň upravuje výši slev tak, aby na minimální sazby dosáhl co největší počet zájemců. Díky novému způsobu výpočtu úrokových sazeb jim nyní může u nejběžnějších hypoték poskytnout garantované sazby.

Na minimální sazby Fio hypoték od 1,92 % p.a. dosáhne nyní více lidí

Článek

Hypotéka Fio banky nově nabízí garantované sazby pro financování bydlení. Zájemci o hypotéku do 70 % hodnoty nemovitosti mohou nyní počítat pro daný typ fixace s jednou ze dvou sazeb rozlišených dle celkové výše úvěru.

U refinancování při fixaci na 5 let získají sazbu 2,59 % p.a. (u hypotéky od 2 mil. Kč výše), nebo 2,79 % p.a. (do 2 mil. Kč), u variabilní sazby dokonce aktuálně 1,92 % p.a. / 2,12 % p.a. (při současné výši PRIBOR). Podobný princip platí pro koupi a ostatní účely financování (více v tabulce). Pro další délky fixací platí stejný postup a sazbu je možné spočítat na webu Fio banky.

Česká Fio banka tímto krokem vylepšuje hypotéky, standardní výhody i nadále zůstávají. Poskytnutí a vedení Fio hypotéky je zdarma, stejně jako mimořádná splátka ve výši 20 % výše úvěru ročně. Pro toho, kdo má při splácení volné peníze k uložení, nabízí navíc Hypospořicí konto pro úsporu na úrocích.

Výběr článků

Načítám