Hlavní obsah

Ručně vyráběný, vysoce výkonný smartphone. Vertu uvádí Signature Touch!

Novinky, Vertu boutique

Nový telefon Vertu nabízí hned několik NEJ najednou: prvotřídní technologie, služby, materiály a mistrovský um řemeslných odborníků, kteří telefon skládají. Chcete vědět více? Čtěte dál!

Vertu Signature Touch

Článek

Před dvěma týdny byl na trh oficiálně uveden zcela nový luxusní telefon značky Vertu. Je ručně vyráběný v manufaktuře v Anglii. Představuje přehlídku nejkvalitnějších materiálů, včetně titanu 5. třídy a ručně vydělávané telecí kůže, špičkových technologií a unikátních služeb. Je vysoce výkonný. Jedinečný zvuk zní v tónech Dolby® Digital Plus virtual surround sound. Fotoaparát, certifikovaný společností Hasselblad, poskytuje zcela unikátní obraz. Reproduktory mají certifikaci Bang Nový Vertu Signature Touch nabízí kompletní portfolio exkluzivních služeb Vertu – Dedicated Concierge, Vertu LIFE a Vertu CERTAINTY.

Vertu Signature Touch

Když displej, tak safírový!

4.7” obrazovka s vysokým rozlišením je chráněna 118 karátovým, 5.1 palcovým kusem pevného safírového skla páté generace. Perfektní zážitek doplňuje full HD displej s jemností 473dpi.

Vertu Signature Touch

Barvy? Elegantní a nápadité.

Signature Touch je uveden v pěti barvách, prolínajících se v osmi různých provedeních. Obdivuhodná kolekce krytů je v nabídce ve třech různých designech, v řadě doplňkových materiálů a barev.

Vertu Signature Touch

Technologie, které oceníte.

Vedle vynikajícího výkonu zvuku a obrazu, Signature Touch nabízí bezdrátové nabíjení, NFC a nejnovější software Google Android™ 4.4 (KitKat). Kvalitu hovoru zajišťuje hluk potlačující technologie a čtyřjádrový procesor Qualcomm® Snapdragon™ 2.3GHz zajišťuje omračující rychlost. VERTU nově přináší zákazníkům i globální přístup k Wi-Fi.

Vertu Signature Touch

Služby šité na míru

Dedicated Concierge poskytuje majitel telefonu kontakt, který se stane jeho osobním asistentem. Čím více je systém využíván, tím více se přizpůsobí zákazníkovým potřebám. Druhá jmenovaná služba, LIFE, zajišťuje bezplatný vstup do nejexkluzivnějších soukromých klubů po celém světě, přístup k událostem pouze pro zvané a k nákupům za zavřenými dveřmi. CERTAINTY je bodyguardem do kapsy. Chrání zákazníky, jejich telefon Vertu a jejich data pomocí nejlepší dostupné technologie a profesionálních partnerů.

Závěrem

Společnost Vertu začala vyvíjet koncept luxusních telefonů již v roce 1998. Dnes je lídrem na trhu, který zakládala, a to s telefony Vertu Signature, Vertu Signature Touch a Vertu Constellation.

Společnost Vertu začala vyvíjet koncept luxusních telefonů již v roce 1998. Dnes je lídrem na trhu, který zakládala, a to s telefony Vertu Signature, Vertu Signature Touch a Vertu Constellation. Více na www.vertu.com

Vertu boutique, Pařížská 8, Praha 1. +420 222 316 072. info@vertu.cz.

Výběr článků

Načítám