Hlavní obsah

Markýza - slušivý doplněk pro terasu i balkon

Novinky, SERVIS CLIMAX a.s.

Přestože nás sluneční paprsky naplňují dobrou náladou a pozitivní energií, nastanou během dne chvíle, kdy chceme relaxovat ve stínu. Pokud hledáte způsob, jak vytvořit blahodárný stín raz dva, vsaďte na kvalitní markýzy od českého výrobce Climax.

Kazetová markýza Segno

Článek

Markýzy umožňují, abyste si „prodloužili“ dům, chatu nebo chalupu. Jsou vhodné zejména k zastínění teras a balkónů. Velice praktické je pořízení boční látkové clony, která zastíní a ještě ochrání před zvědavými pohledy sousedů. Moderní markýzy dotváří vzhled domů a zahrad tím, že je lze díky široké nabídce barev snadno sladit s barvou fasády či okenních rámů.

Boční clona Sida

„Markýzy se instalují na stěnu, do stropu nebo na krokev,“ říká David Žabčík, odborník ze společnosti Climax. Akrylové látky jsou díky nanochemické impregnaci odolnější proti blednutí, vodě, špíně, plísním a UV záření, dodává Žabčík.

Boční clona Sida

V současné době výrazně převažuje motorické ovládání, které poskytuje mnohem vyšší komfort a pohodlí – především v případě dálkového ovládání. Elektrický pohon nejenže zcela odstraňuje fyzickou námahu, ale navíc díky plynulému chodu snižuje mechanické namáhání markýzy, což přispívá zároveň k prodloužení její životnosti.

Boční clona Sida

Výběr článků

Načítám