Hlavní obsah

Jaromír Jágr vylosoval jackpot v SAZKAmobil šanci

Komerční článekSAZKAmobil

Už při čtvrtém losování hry SAZKAmobil šance, jehož hostem byl Jaromír Jágr, padl jackpot 250 000 Kč!

SAZKAmobil

Článek

„Gratuluji výhercům. Je to neuvěřitelné, že jackpot padl zrovna dneska, když jsem tady ve studiu já“, řekl Jaromír Jágr bezprostředně po losování. Zároveň nás překvapil odpovědí na otázky fanoušků na Facebooku SAZKAmobilu a Sazky. „Všichni si myslí, že moje šťastné číslo je 68, ale moje šťastná čísla jsou 7 a 15“, dodal.

„Od února jsme odměnili více než 8 300 výherců a ve losování jsme rozdali výhry v hodnotě bezmála 400 000 Kč. To vše jen za sázku, kterou zákazníci SAZKAmobilu uzavřou zároveň při dobíjení svého kreditu“, říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu. Šťastný výherce si dobil a vsadil ve sběrně poblíž Moravských Budějovic.

SAZKAmobil vstoupil na trh v únoru letošního roku a dnes má již 50 tisíc spokojených zákazníků.

„SAZKAmobil se stal nejrychleji rostoucím nezávislým operátorem na trhu. Důkazem úspěšného rozjezdu je nejen počet aktivních karet, ale i fakt, že průměrné dobití na terminálech Sazky je u zákazníků SAZKAmobilu o 20 % vyšší než u konkurenčních SIM karet“, říká Robert Chvátal, generální ředitel Sazky.

Jako poděkování připravil SAZKAmobil pro své zákazníky další odměnu za dobití, v pořadí už třetí. Kromě stávajících odměn Levné volání a SMS (volání za 1,50 Kč/min. a SMS za 1,30 Kč) a Mobilního internetu ZDARMA (300 MB dat na měsíc ZDARMA), si mohou zákazníci vybrat Volání do sítě SAZKAmobil ZDARMA.

Záznam losování s Jaromírem Jágrem najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=AXfndi8GXk0=UUe1wtYu8J3bSjq_2-D6yClg

Více informací pak najdete na www.sazkamobil.cz.

Výběr článků

Načítám