Hlavní obsah

Úvěrová zpráva je nyní dostupná z pohodlí domova nebo kanceláře

Novinky, kolikmam.cz

Nově získáte informace o svých úvěrech i on-line. Webový portál kolikmam.cz vám přináší novou službu, která vám umožní kontrolovat lépe a efektivněji vaše finance a zodpovědně s nimi nakládat. Stačí se zaregistrovat na stránkách kolikmam.cz.

On-line přístup k Vaší úvěrové zprávě z pohodlí domova či kanceláře.

Článek

Bankovní a Nebankovní registr klientských informací přináší unikátní službu kolikmam.cz, která vám nabízí možnost dostat se k vaší úvěrové zprávě prostřednictvím internetu. Pohodlně z domova či kanceláře se dostanete k aktuálním úvěrovým zprávám z Bankovního i Nebankovního registru klientských informací. Získáte detailní přehled o svých půjčkách, o tom, v jaké fázi splácení aktuálně jsou, a urychleně vyhodnotíte, jak se na vás bude dívat banka, leasingová či splátková společnost, u které budete žádat o úvěr.

Díky on-line přístupu ke své úvěrové zprávě se naučíte lépe a efektivněji hospodařit se svými financemi. Pokud se rozhodnete realizovat velké plány, jako koupi nového auta či pořízení nového bydlení, jednoduše zjistíte, kdy je správné si půjčit a kdy je lepší počkat. On-line přístup do webového portálu kolikmam.cz vám usnadní vaše rozhodování. Každá bankovní i nebankovní instituce sleduje vaši finanční historii, kterou nyní můžete sledovat také vy. Je to jednoduché, stačí se zaregistrovat na kolikmam.cz a být v obraze.

Výběr článků

Načítám