Hlavní obsah

Nechte si prohlédnout Forda před dovolenou

Novinky, FORD MOTOR COMPANY, s.r.o.

Do konce června si můžete nechat zkontrolovat vozidlo Ford před dovolenou za pouhých 150 Kč. Navíc každá desátá registrovaná prohlídka získá originální fotbalový míč UEFA Champions League.

FORD MOTOR COMPANY, s.r.o.

Článek

Léto je téměř za dveřmi a plány na výlety a dovolenou jsou již často probíraným tématem u večeře. Než však vyrazíte na cestu, zamyslete se, kdy jste naposledy svého Forda nechali zkontrolovat. Ve všech autorizovaných servisech Ford máte až dokonce června možnost nechat si vozidlo odborně prověřit a to jen za 150 Kč. Prohlídka před dovolenou zahrnuje řadu kontrolních bodů podle stanoveného protokolu, který po prohlídce zákazník dostane vyplněný zpět. Kromě kontroly funkce jednotlivých automobilových systémů, kontrolujeme i podvozek a stav výfukové soustavy.

Další sezónní úkony, které doporučujeme provést, jsou například dezinfekce klimatizace (nyní za akční cenu 500 Kč) nebo výměna stěračů. Na cestách se vám potom může hodit aktuální mapa 2014 pro vestavěné navigační systémy Ford, která je nyní dostupná za historicky nejnižší cenu 2 400 Kč.

FORD MOTOR COMPANY, s.r.o.

Pro další tipy, ohledně údržby vozidel Ford a jak vyhrát 1 z 50 fotbalových míčů UEFA Champions League navštivte www.fordservice.cz.

Výběr článků

Načítám