Hlavní obsah

Sběrná služba získává na důležitosti

Novinky, GEFCO ČESKÁ REPUBLIKA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost GEFCO nabídkou svých logistických služeb pokrývá všechny potřeby zákazníků nejen na území České republiky, ale díky svým sesterským společnostem po celém světě také v mezinárodním měřítku.

Sběrná služba

Článek

Mezi základní nabídku patří přitom sběrná přeprava, která je primárně určena pro všechny výrobce, kteří v rámci své činnosti potřebují přepravovat zboží či materiály v mezinárodním měřítku, přitom ale nevyužijí při přepravě objemu celého kamionu.

"Naši zákazníci dlouhodobě oceňují především integrovanou pozemní síť společnosti GEFCO s více než 150 pobočkami propojenými bezmála 600 mezinárodními linkami," představuje zásadní konkurenční výhodu společnosti GEFCO v této oblasti Petr Zaoral, obchodní ředitel GEFCO Česká republika. Jak dodává, GEFCO vlastní jednu z největších logistických sítí v Evropě.  “Mnoho českých společností je ve svém vývoji stále zpomaleno obavou z distribuce. Především menší trhy často opomíjejí v obavě, že nebudou schopni zajistit jejich pravidelné zásobování, a naopak v případě dodávek se obávají možných problémů s dovozem. Je to škoda, protože řešení, jako je například kusové sběrná služba, spolu s dalšími přidanými hodnotami společnosti GEFCO, je odpovědí na jejich obavy,” uzavírá obchodní ředitel společnosti GEFCO, Petr Zaoral.

Výběr článků

Načítám