Hlavní obsah

Sejmout zloděje nesmí být trestné

Novinky, Radek John

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A zákony musí být nastaveny ve prospěch lidí, ne proti ním. Pokud vás dnes nějaký grázl napadne, nemůžete se mu bránit. Ne, aniž byste sami riskovali ocitnout se ve vězení. Odsoudit násilníka, zloděje, vraha?

Chraňme právo na sebeobranu občanů ČR

Článek

To je pro naše soudy často velký problém. Odsoudit spořádaného občana za to, že statečně bránil sebe, své blízké a majetek před asociálním zmetkem? To jim jde hravě. Spořádaný člověk se nikám neschová, neuteče a nebude křivě vypovídat, řekne pravdu a bude se cítit v právu. A za to může jít v dnešním systému sedět.

Já říkám DOST! Stačilo. Věci veřejné právě podaly ve Sněmovně zákon „můj dům, můj hrad“, který zavede do českého práva princip „grázle, nelez mi domů – nebo se nediv následkům“. Prosadíme právo lidí na statečnost a spravedlnost a nedopustíme, aby nám nová bruselská regulace odebrala právo na nošení zbraní.

volte 38

Nekandiduji do Bruselu pro peníze – svůj plat europoslance rozdám lidem a každý si může vyzvednout svých 1800 Kč na www.radekjohn.cz. Kandiduji tam proto, abych obhájil naše přirozené právo na sebeobranu zločincům a zabránil eurotunelům a přijetí eura.

Výběr článků

Načítám