Hlavní obsah

Refinancování – úrok už od 2,19 % ročně

Komerční článek

Hypoteční banka Wüstenrot snížila úrokové sazby hypoték o další 0,2 % p. a. Na refinancování nabízí hypoteční úvěr s úrokovou sazbou už od 2,19 % ročně. Na splátkách hypotéky lze nyní ušetřit tisíce korun měsíčně.

Wustenrot.cz

Článek

Refinancováním hypotéky ušetříte

Jestliže před pěti lety se průměrná úroková sazba hypotéky na bydlení pohybovala kolem 5,60 % p. a., v dubnu letošního roku klesla pod 3 % ročně. Jde však o to, jak dlouho bude situace na trhu hypoték takto příznivá a jak z ní vytěžit co nejvíce. Právě teď můžete refinancovat svůj úvěr Hypotékou Refin od Wüstenrotu za úrokovou sazbu od 2,19 % ročně. Výhodnou úrokovou sazbu a podmínky poskytnutí hypotéky si můžete zajistit právě teď, přitom úvěr můžete čerpat až za 9 měsíců.

Konsolidujte i své spotřebitelské úvěry

U Wüstenrotu k tomu můžete využít Hypotéku na cokoliv. Banka ji poskytuje za výhodnou garantovanou úrokovou sazbu. Díky nízké průměrné roční sazbě nákladů (RPSN) je neúčelová hypotéka podstatně levnější než jakýkoliv spotřebitelský úvěr.

Wustenrot.cz

Bez poplatků

Poplatek za vyřízení a poskytnutí úvěru nebudete platit ani u Hypotéky Refin ani u Hypotéky na cokoliv. U nově uzavřených hypoték je bez poplatku i správa úvěru.

Podrobnosti se dočtete na www.wustenrot.cz, kde si své refinancování snadno spočítáte a zjistíte, kolik ušetříte.

Údaje uváděné  v tomto článku jsou určeny výhradně k marketingovým a propagačním účelům, a i proto nepředstavují návrh na uzavření smlouvy (nabídku).

Výběr článků

Načítám