Hlavní obsah

Stínění do dětského pokoje? Připravte okna na příchod miminka

Novinky, SERVIS CLIMAX a.s.

Každý chceme pro svou ratolest jen to nejlepší. Proto nesmíme s příchodem potomka zapomínat ani na kvalitní zastínění dětského pokojíčku. Sluníčko začíná pražit a tělíčko miminka se s vysokými teplotami těžko vyrovnává. Novorozeně totiž ještě nemá zcela vyvinutý termoregulační systém.

Látkové plisé

Článek

Jak tedy zatemnit pokojíček, ve kterém miminko spí? „Rolety jsou méně náročné na údržbu než klasické záclony a závěsy, zkrotí nebezpečné sluneční paprsky a současně ochrání soukromí,“ říká David Žabčík ze společnosti Climax. Když přijde čas odpočinku nebo je miminko nemocné, pak je tichá látková roleta ideálním doplňkem dětského pokoje.

Nápadité látkové rolety Apollo podporují tvořivost.

Nahlíží zvědavé slunce do pokojíčku střešními okny, nebo je měsíc v úplňku a přes francouzské okno ruší miminko ve spánku? Látkové plisé od výrobce Climax se přizpůsobí všem typům oken a dveří. „Navíc se není třeba obávat využití výrazných dětských motivů – vypadají hezky a děti je milují,“ dodává odborník Žabčík.

Nápadité látkové rolety Apollo podporují tvořivost.

Lezoucí a létající hmyz nebo pyly jsou nejen na obtíž, ale zejména pro miminka představují zdravotní riziko. Jediným spolehlivým způsobem, jak větrat podle libosti a současně nemít doma ani jedinou vosu nebo včelu, je pořídit si praktické sítě proti hmyzu. Jsou estetické, praktické a snadno se instalují na jakýkoli typ oken či dveří.

Nápadité látkové rolety Apollo podporují tvořivost.

Výběr článků

Načítám