Hlavní obsah

Krása z přírody

Novinky, Pevonia.cz

Nejúčinnější látky pro péči o pleť pocházejí z nejbezpečnějšího zdroje – z přírody. Proto filmové hvězdy jako Angelina Jolie nebo Uma Thurman nedají dopustit na přírodní kosmetiku. U nás si ji oblíbila třeba Dana Morávková a Jana Švandová. Vsaďte na ni i vy.

Danu Morávkovou těší, že reprezentuje značku, která pomáhá ženám být krásné a pěstěné.

Článek

Inspirace Hollywoodem

V dnešní uspěchané době, kdy mnozí z nás žijí nezdravým způsobem života, se čím dál více lidí snaží obrátit k přírodě a využít všechno dobré, co nabízí. Lidé žádají přírodní produkty bez obsahu chemie, ať již se jedná o přírodní potraviny nebo kosmetické přípravky. Nejviditelnějším příkladem jsou slavné filmové hvězdy.

Hollywoodské hvězdy dbají nejen na šetrnost k životnímu prostředí, ale jednoznačně dávají přednost biopotravinám a přírodním kosmetickým přípravkům. Nedají na ně dopustit kupříkladu Madonna, Scarlett Johanson nebo Julianne Moore. Pouze přírodní kosmetiku nakupuje i krásná Gwyneth Paltrow, kterou zajímá i to, zda mají přípravky ekologické balení. Slavná modelka Gisele Bündchen říká, že její velkou vášní je starost o životní prostředí. Stala se proto i ambasadorkou programu na ochranu životního prostředí OSN. Je tedy jen samozřejmé, že Gisele pro péči o svou pleť i tělo používá výhradně přírodní kosmetické přípravky.

Kouzlo kaviáru

Další zastánkyní přírodních produktů je i nejkrásnější žena světa Angelina Jolie. Ta, stejně jako Uma Thurman upřednostňuje především přípravky z kaviáru. Jejím favoritem je proto řada Ligne Myoxy-Caviar od americké značky Pevonia Botanica. Tuhle značku si ostatně oblíbily i Cameron Diaz, Eva Mendes nebo Rachel Weisz. Krásnou pleť nádherné Cate Blanchett pomáhají udržet přípravky Power Repair a obzvláště kolagenový krém. Ovšem Pevonia Botanica nenabízí jen přípravky pro domácí užití, ale také špičkové profesionální produkty, které jsou používány prestižními salony po celém světě.

Výjimečná kvalita

V čem spočívá výjimečnost přírodní kosmetiky? Především v tom, že musí splňovat přísná kritéria a neobsahuje žádné syntetické konzervační látky ani jiné chemické přísady. Vyloučeno je používání výtažků z mrtvých zvířat, jako je například kolagen nebo glycerin. Byliny, které jsou při přípravě používány, nesmí být geneticky upravovány. Přípravky nesoucí značku Pevonia Botanica  jsou také bez parabenů, parafínu, lanolínu, alkoholu, umělých barviv a vůně. V žádné formě není kosmetika Pevonia testována na zvířatech a používá plně recyklovatelné a kompletně biologicky odbouratelné balení.

Čekání se vyplatí

Kosmetika z přírodních zdrojů mívá sice trochu pomalejší nástup účinků, ale ty zase bývají trvalejšího rázu, než je tomu u klasické kosmetiky. Navíc přípravky Pevonia Botanica jsou tvořeny z nejčistších ingrediencí. Jejich účinek je umocněn  zpracováním, které využívá nejmodernější vědecké a technické poznatky. Výsledkem této spolupráce jsou unikátní produkty, které přináší viditelné výsledky.

Výběr článků

Načítám